MetallicGR

Η μικρότερη GTX 1080 ανήκει στη ZOTAC!

Recommended Posts

Η ZOTAC γιορτάζοντας φέτος τα δέκα χρόνια παρουσίας της βάλθηκε να παρουσιάσει τη μικρότερη GeForce GTX 1080 της αγοράς και θα τη παρουσιάσει επίσημα στην έκθεση CES 2017.

"Πιστεύουμε πως το μέλλον του computing θα είναι ευέλικτο": δήλωσε ο CEO της ZOTAC, Tony Wong. "Η νέα γενιά computing προϊόντων δίνει στους χρήστες μια πιο ολοκληρωμένη φορητή και σταθερή εμπειρία", συνέχισε.

Η ZOTAC έχει κάνει σταθερά βήματα τα τελευταία χρόνια με τη κυκλοφορία πλήθος προϊόντων για την εδραίωση του ονόματός στης και πλέον διαγράφει μια πορεία 10 ολόκληρων ετών. Η εταιρία ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό και για τη "μόδα" των Mini PCs και το νέο έτος θα φέρει ακόμη περισσότερα. Η εταιρία ετοιμάζει πλήθος νέων μοντέλων με επεξεργαστές Intel Kaby Lake για productivity και gaming εφαρμογές.

 

Η κάρτα γραφικών που ετοιμάζει, έχει αρκετά μικρό μέγεθος (για το chip που κουβαλάει) και θα τροφοδοτείται από ένα 8-pin PCIe power connector. Το PCB θα είναι αρκετά μικρότερο απ' ότι η ψύκτρα της και όπως βλέπουμε στα renders προεξέχει από αυτό.

 

Παράλληλα θα δείξει και το External Graphics Dock της, το οποίο προσφέρει επιπλέον επιδόσεις γραφικών σε αδύναμα laptop με την εγκατάσταση κάποιας desktop κάρτας γραφικών. Το dock αξιοποιεί τη σύνδεση Thunderbolt 3 για γρήγορες ταχύτητες και μεγαλύτερη ευελιξία όσον αφορά τις συσκευές που μπορούμε να συνδέσουμε. 

 

 

274 (1).jpg

 

274 (2).jpg

 

274 (3).jpg

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now