MetallicGR

HwBox XMAS Contest 2016 - 17ο Task "Farewell..."

Recommended Posts

Υεια στους ssd και χαρα στα pcb και ο αγιος Βασιλης να φερει σε ολα τα παιδια intel, επιδοσεις και χαρα. Καλα oc ολο το 2017 να φερει πολλες παγωμενες gpus, καινουριο hardware κατω απο το δεντρο, και να παρει τα ασχημα leds απο τα κουτια να τα βαλει στα δεντρα.

 

Συμπληρωματικα ευχομαι να φυγει το 2016 και να παρει ολα τα καλικατζαρια cpu με χαμηλες επιδοσεις και να δωσει πολλους δυνατους πυρηνες σε ολους, και πολυ RAM να εχουμε να θυμομαστε το 2016. Το 2017 επισης να φερει πολυ ανταγωνισμο με καινουρια προιοντα και νεες τεχνολογιες. Πολλα Hz στα 4κ με freesync μονο και τουμπανες καρτες.

Ακομα πιο συμπληρωματικα ευχομαι απο τωρα για το πασχα μια ανασταση νεκρων (AMD) γιατι αποτι φαινεται ειναι dead :hehe:

fb: https://www.facebook.com/vasilis.tiles

Edited by Yoshi
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Τσάμπα μνήμες σε όλους από την Micron, SSDs από τη Samsung (προωθητική ενέργεια για να πάρει τα πάνω της), η NVidia γιορτάζει σχεδόν 20 χρόνια και να κάνει giveaway GTX 1060 για όποιον έχει ήδη μια NVidia καρτούλα...!!! Χαχαχαχαχαχα, με χαρά, ευτυχία και πάνω από όλα υγεία και αγάπη πρώτα για το PC μας και μετά κι άλλοι!!! Καλή χρονιά!!!

Link to comment
Share on other sites

Καλή χρονιά να έχετε όλοι σας παιδιά. Να χαίρεστε τους γονείς σας και να τους αγαπάτε πολύ, να έχετε υγειά πάνω από όλα, και όλα έρχονται! υγειά και ευτυχία σε όλους σας παιδιά!

 

https://www.facebook.com/giannisrafail

Link to comment
Share on other sites

το 2017 να ειναι,ο καλυτερος χρονος για ολους τους Ελληνες,την Ελλαδα και την πολυπαθη οικονομο-κοινωνικη κριση και να φερει χαμογελα και ελπιδα μετα απο 7 χρονια,δυστυχιας,πονου και απελπισιας!!!
https://www.facebook.com/dorikin.greekhousemafia

Link to comment
Share on other sites

Καλη χρονια να εχουμε ολοι μας! Ευχομαι το 2017 να φερει τυχη,υγεια και πολλες αναβαθμισεις σε ολους μας, αλλα και σε αυτους που δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα, να εχουν ενα πολυ καλο πισι που να τους αξιζει και να τους κανει χαρουμενους! Οσο για το hardware κομματι μακαρι να βγουν πολλα καινουργια πραγματα σε καλες τιμες γιατι εινα δυσκολα τα πραγματα! Για το hwbox εχω να πω οτι κανετε πολυ καλα την δουλεια σας και βοηθατε παρα πολυ εμας που ασχολουμαστε με τους υπολογιστες, σιγουρα θα ειμαστε διπλα σας,οχι μονο για τα giveaway αλλα για εσας! Σας ευχαριστουμε παρα πολυ,να εχετε μια παρα πολυ ομορφη χρονια και να ειστε παντα καλα!

Facebook:https://www.facebook.com/giannhs.manolas

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.