MetallicGR

Δε θα βρίσκεται στο 1ο κύμα των Kaby Lake ο Core i3 7350K

Recommended Posts

Ο διπύρηνος της Intel που αναμένεται να επαναφέρει το overclocking στους i3 δε θα συμπεριλαμβάνεται στο αρχικό "batch" των Kaby Lake όπως δηλώνουν πολλαπλές πηγές.

Ο επεξεργαστής θα έρχεται με προτεινόμενη τιμή κοντά στα $175 και θα είναι από τους πρώτους Core i3 με ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή, δίνοντας έτσι έξτρα επιδόσεις στους απανταχού overclockers. Η εταιρία θα ξανα-ξυπνήσει μνήμες από το 2014, όπου είδαμε την είσοδο του Pentium G3258 ο οποίος είχε τον ίδιο ακριβώς στόχο, να φέρει το overclocking (και δη το extreme) σε περισσότερους χρήστες, gamers και μη. Οι αρχικές εικασίες για κάποιο ξεκλείδωτο i3 εισακούστηκαν και έτσι από φέτος θα μπορούμε να αγοράσουμε κάποιον Core i3-7350K, αλλά όχι ακόμα μιας και η Intel δε θα τον κυκλοφορήσει μαζί με το πρώτο κύμα των Kaby Lake μιας και θέλει να πουλήσει τους υπάρχοντες κλειδωμένους i5, γνωρίζοντας πως θα μπορεί να τον ξεπεράσει με μια μικρή αύξηση του πολλαπλασιαστή. 

Ο επεξεργαστής θα διαθέτει δύο πυρήνες και τέσσερα νήματα επεξεργασίας ενώ θα χρονίζεται στα 4.0 με 4.2GHz Boost, το μόνο SKU των i3 με TurboBoost. Σύμφωνα με έμπιστες πηγές θα έχει τη δυνατότητα να τρέξει απρόσκοπτα στα 5GHz ακόμη και με ψύξη αέρα προσφέροντας επιπλέον επιδόσεις στους τελικούς χρήστες. Αξίζει να αναφέρουμε πως το chip θα δείξει και τις ικανότητές του στο extreme overclocking μιας και ήδη κατασκευαστές ετοιμάζονται για τον ταχύτερο ίσως διπύρηνο που έχει σχεδιάσει ποτέ η Intel. 

 

 

281 (1).jpg

 

281 (2).jpg

 

281 (3).jpg

 

 

 

 

Πηγή.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now