GiannisSma

TurboX Rubik III 10.1"

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλή χρονιά! Έχω στα χέρια μου το tablet του ανιψιού το οποίο έκανε reset αλλά δεν θυμάται τον κωδικό του mail και το ζητάει αμέσως μετά την έναρξη της συσκευής. Έχω κάνει αναζήτηση στο google μήπως και βρω κάπου το firmware για να το περάσω γιατί δεν έχει κουμπί volume ώστε σε συνδυασμό με το power να μπω σε recovery για να κάνω factory reset και να βάλουμε το κανονικό του mail και να δουλέψει πάλι το τάμπλετ.

TurboX Rubik III 10.1"

Χαρακτηριστικά:

Λειτουργικό: Android 6.0

Επεξεργαστής: Τετραπύρηνος Allwinner A64 1.5Ghz

Οθόνη: HD 10.1"

Ανάλυση: 1024*600 pixel

Μνήμη: 16GB Flash | 1GB RAM

Κάμερα: 2.0 MP (Πίσω) | 0.3 MP (Μπροστά)

Bluetooth: 4.0

G sensor support

Διαστάσεις: 257 * 147 * 11 χιλ

http://www.plaisio.gr/tablet/tablets/tablets-all/Turbo-X-Rubik-III-16GB-Mple-Tablet-10-1-WiFi.htm

Link to comment
Share on other sites

Το mail αυτό το έκαναν μόνο για το τάμπλετ και επίσης το mail ανάκτησης δεν έχουμε πρόσβαση λόγω του ίδιου προβλήματος. Έχω δοκιμάσει και αποστολή του κωδικού ανάκτησης στο κινητό που είχαν δηλώσει κατά την εγγραφή αλλά μετά μου βγάζει ότι δεν μπόρεσε η google να κάνει ταυτοποίηση σε όλες τις ερωτήσεις ώστε να μου δώσει δικαίωμα ανάκτησης κωδικού. Και επειδή όλο αυτό το μπέρδεμα θέλω το factory image μπας και με εγκατάσταση της rom δεν πάει στο πλαίσιο.

Edit: Τώρα είδα την απόδειξη αγοράς του και είναι 24/12/16 και έχει DOA 15 μέρες. Άρα μέχρι τις 7/1/17, θα τους το δώσω πίσω να το πάνε μια βόλτα πίσω!

Edited by GiannisSma
Link to comment
Share on other sites

Για την ιστορία να ενημερώσω ότι δόθηκε χθες το βράδυ στον κάτοχο του για να κάνει χρήση του DOΑ των 15 ημερών που είχε από την ημερομηνία αγοράς και λογικά θα βγάλει άκρη και θα του περάσουν το λογισμικό ξανά δωρεάν.

Link to comment
Share on other sites

εχω το ιδιο προβλημα ,εχουν περασει δυο μηνες απο την αγορα και μου ζητησαν 10ευρω +φπα για να το κανουν στο πλαισιο,θεωρω κοροιδια να δωσω τα χρηματα αυτα, το ταμπλετ δεν εχει κουμπια ηχου , μπορει καποιος να βοηθησει?

Link to comment
Share on other sites

η απλοτερη λυση να πας στις ρυθμησεις/λογαριασμοι/google και να διαγραψεις το εμαιλ.

Δημιούργησε κατοπιν νεο λογαριασμό email/google

 

Αν επιμένεις για factory reset πας εδω http://www.hard-reset.mobi/turbo-x-strike-iii-hard-reset/#

 

Αν δεν πιασει ...  δοκιμασεις να κρατησεις το power button για 12 sec..

Edited by Dimitrios1971
Link to comment
Share on other sites

Όσες φορές και να κάνεις λάθος συνδυασμό δεν σου δίνει την επιλογή μέσω  gmail,δεν το εμφανίζει πότε

Δεν έχει πλήκτρα ήχου και το reset που κάνει είναι σαν επανεκκίνηση,φαίνεται να το έχουν διαμορφωμένο έτσι ώστε να γίνεται μόνο μεσώ software η επαναφορά 

Δοκίμασα όλους τους πιθανούς συνδυασμούς με τα πλήκτρα on/off ,ένα άλλο σαν home και την τρυπούλα του reset  χωρίς να φτάσω στην οθόνη του android με το πράσινο ρομποτάκι Τελικά μετά από 100 προσπάθειες, εντελώς τυχαία, βρέθηκε ο συνδυασμός και άνοιξε, Μάλιστα όταν θέλησα να αφαιρέσω από την ασφάλεια τον συνδυασμό έκανα άλλες 20 περίπου προσπάθειες Έτσι όποια επόμενη μου επιλογή θα είναι σε κάποιο γνωστό επώνυμο tablet που να μην είναι ρουταρισμενο από την εταιρεία που το διακινεί Ευχαριστώ για την απάντηση
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now