MetallicGR

Η super λεπτή τηλεόραση της LG στη CES 2017!

Recommended Posts

Οι Κορεάτες της LG ετοιμάζουν μια νέα τηλεόραση με αρκετά λεπτό προφίλ την οποία και παρουσίασαν στην έκθεση CES 2017 μαγνητίζοντας τα βλέμματα των περαστικών.

Ο "πόλεμος των τηλεοράσεων" εντείνεται εντός τους 2017 και η LG θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Στη φετινή CES, παρουσίασε τη σειρά τηλεοράσεων W-Series, η οποία χαρακτηρίζεται από το λεπτό προφίλ της, και αναμένεται στην αγορά από φέτος. Οι τηλεοράσεις είναι τεχνολογίας OLED κάτι που σημαίνει πρακτικά πιο ζωντανά χρώματα, και υψηλή φωτεινότητα, όμως η σχεδίαση Picture-on-Wall θα διατηρήσει το πάχος τους στα 2,5 χιλιοστά, that's right.

Εκτός αυτού, η περίμετρος των τηλεοράσεων θα καλύπτεται από ένα μαγνητικό πάνελ στο οποίο θα μπορεί να τη συγκρατήσει στον τοίχο. Η λεπτότητα έγινε εφικτή λόγω του ποιοτικού panel της τηλεόρασης μιας και κάθε pixel Θα έχει και το δικό του LED φωτεινότητας, αφαιρώντας έτσι τις τυπικές "λάμπες" που βρίσκονταν στο εσωτερικό.

Παράλληλα, εκτός της εικόνας, η LG δίνει βάση και σε μερικές άλλες τεχνολογίες, το Dolby Atmos καθώς και άλλα που σχετίζονται με τον ήχο, όπως τη δική της sound bar που μπορεί να τοποθετηθεί κάτω ακριβώς από τη τηλεόρασης πλημμυρίζοντας με ήχο τον χώρο. Οι τηλεοράσεις θα έρχοντια με διαγώνιο έως και 77 ίντσες ικανοποιώντας έτσι κάθε απαιτητικό χρήστη. 

 

 

5.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now