Recommended Posts

Λευκή σκιά, ένα όνομα με αρκετά conflicting σημασία έρχεται να προσφέρει ο Snef Computer Design στο κοινό, τα οποία σημειώνεται πως βρίσκονται ήδη στην έκθεση CES.

Με τη βοήθεια της Parvum Systems και του κουτιού L1.0, ο Snef δημιουργεί και πάλι ένα σύστημα αλλά αυτή τη φορά βασισμένο στη νέα πλατφόρμα των Kaby Lake. Στο επίκεντρο η ASUS Maximus IX Extreme μαζί με τον κορυφαίο του socket LGA1151 Core i7 7700K. Στο σύστημα συναντάμε επίσης δύο GTX 1080 και πιο ειδικά την υλοποίηση STRIX της ASUS.

Όσον αφορά το παρουσιαστικό, το κουτί υπερέχει σε κάθε τομέα και το συνολικό αποτέλεσμα συναρπάζει! Η μητρική έχει σχεδιαστεί ειδικά για custom υδροψύξεις και έτσι ο Snef τοποθέτησε μια πλήρη custom υδρόψυξη σε επεξεργαστή και κάρτες γραφικών με hardtubes, λευκό ψυκτικό υγρό και μαύρα fittings. Η πανδαισία των χρωμάτων όμως ξεκινά όταν οι Trident Z μνήμες της G.Skill μπουν σε λειτουργία για πρώτη φορά με το σύστημα. Οι RGB εκδόσεις τους ξεχωρίζουν στο εσωτερικό, ενώ τα περιφερειακά LEDs των υπόλοιπων υποσυστημάτων ολοκληρώνουν το αποτέλεσμα. 

 

 

13 (1).jpg

 

13 (9).jpg

 

13 (2).jpg

 

13 (3).jpg

 

13 (4).jpg

 

13 (5).jpg

 

13 (6).jpg

 

13 (7).jpg

 

13 (8).jpg

 

13 (10).jpg

 

13 (11).jpg

 

13 (12).jpg

 

13 (13).jpg

 

 

 

 

Πηγή.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now