MetallicGR

Τα ξεχωριστά προϊόντα της Deepcool στη φετινή CES!

Recommended Posts

Η Deepcool βρέθηκε στην έκθεση και παρουσίασε πολλά και ξεχωριστά προϊόντα όπως το Quadstellar το οποίο βασίζεται στην επιτυχία του Tristellar καθώς και νέες υδροψύξεις.

Το Quadstellar είναι η νέα δημιουργία της Deepcool και ουσιαστικά είναι ένα κουτί χωρισμένο σε τέσσερα ίσα τμήματα, καθένα για συγκεκριμένο hardware δίνοντας ιδέες σε πολλούς modders της κοινότητας. Το αυτόματο air intake system  της Deepcool προσφέρει αξιοπρεπή επίπεδα αέρα στο εσωτερικό για τη ψύξη του hardware όπως δηλώνει και η εταιρία. 

Στην έκθεση εμφανίστηκε και το ARK 90, ένα watercooling ready κουτί που έρχεται με προεγκατεστημένη τη Captain 280EX που αναβαθμίζεται - ναι ίσως το βρήκατε - με RGB LEDs για "ολοκληρωμένο αποτέλεσμα". Το κουτί προορίζεται για την αφρόκρεμα των χρηστών που θέλουν παράλληλα να επιδείξουν το hardware στους φίλους τους καθώς διαθέτει αρκετά side panels. Η διαθεσιμότητά του αναμένεται να ξεκινήσει τον Μάιο. 

Το EARLKASE Liquid είναι ένα ακόμη ATX κουτί της Deepcool το οποίο έρχεται με προεγκατεστημένη την υδρόψυξη Captain 140EX, πάλι με τη προσθήκη RGB εφέ. Αυτό δεν έχει κάποια μοναδική σχεδίαση μιας και είναι παραπλήσιο με άλλα κουτιά του χώρου όμως θα κυκλοφορήσει με προτεινόμενη τιμή των $149.99 δολαρίων τον Απρίλιο. 

Πολλά από τα προϊόντα αποτελούν για την ώρα renders των πραγματικών προϊόντων, όπως ο αφαιρούμενο ανεμιστήρας MF120GT με App-Controlled RGB φωτισμό! Ο ανεμιστήρας συνοδεύεται από ηχομονωτικό υλικό και προτεινόμενη τιμή που δε θα ξεπεράσει τα $99 για ένα πακέτο με τρεις ανεμιστήρες και RGB controller. Η διαθεσιμότητά του θα ξεκινήσει και πάλι μέσα στον ερχόμενο Απρίλιο.

Μαζί, εμφανίστηκε και ο MF120, ένας ανεμιστήρας με Frameless σχεδίασης και αντίστοιχο RGB φωτισμό. Η Deepcool θα τον διαθέσει τον Απρίλιο με προτεινόμενη τιμή 89 δολάρια, μια τιμή που περιλαμβάνει το πακέτο με τους τρεις ανεμιστήρες και τον RGB controller. 

Για το τέλος, αφήνουμε την Captain EX RGB. Η γνωστή υδρόψυξη της Deepcool αναβαθμίζεται στον φωτισμό της, ο οποίος είναι πλέον RGB χρώματος, και πλήρως ελεγχόμενος μέσω του συστήματος. Η 120EX έκδοση θα έχει προτεινόμενη τιμή 99.99 δολάρια ενώ αυτή με το ψυγείο των 240mm 129.99 όταν κυκλοφορήσει, δηλαδή τον Μάρτιο. 

 

 

 

fgh.jpg

 

Quadstellar.jpg

NEW ARK 90 -1.jpg

 

NEW ARK 90 -2.jpg

 

Earkase Liquid - ATX 3.jpg

 

Baronkase Liquid 1.jpg

 

Baronkase Liquid 2.jpg

 

Baronkase Liquid 3.jpg

 

Earkase Liquid - ATX 1.jpg

 

Earkase Liquid - ATX 2.jpg

 

 

 

 

Deepcool Press Release

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now