MetallicGR

Κατασκευαστές ψυκτρών ετοιμάζονται για το AM4 socket

Recommended Posts

Η BeQuiet είναι μια από αυτές και ετοιμάζει νέα brackets για εγκατάσταση των υπαρχόντων μοντέλων σε επερχόμενες μητρικές της AMD και της νέας πλατφόρμας.

Η νέα αρχή της AMD που θα πραγματοποιηθεί με τους RyZen κάποια στιγμή μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017 σηματοδοτεί και την αλλαγή socket, πλατφόρμας αλλά και αρχιτεκτονικής. Ο αέρας αλλαγής βέβαια θα περάσει στον τρόπο που εγκαθίστανται οι ψύκτρες στο σύστημα μιας και οι διαστάσεις των πλαστικών στοιχείων συγκράτησης αλλάζουν με το AM4.

Πολλοί κατασκευαστές όπως η Thermalright, η Noctua και πλέον η BeQuiet θα αναβαθμίσουν τα υπάρχοντα προϊόντα τους με brackets που υποστηρίζουν τη νέα πλατφόρμα. Κορυφαίες εταιρίες και στον χώρο των υδροψύξεων όπως η EK Water Blocks έχουν ήδη έτοιμα τα πρώτα waterblocks για το socket και περιμένουν την επίσημη κυκλοφορία του. 

Από την άλλη, εάν έχετε ήδη στη κατοχή σας κάποια ψύκτρα από έναν γνωστό κατασκευαστή όπως οι παραπάνω, αξίζει να μπείτε στη διαδικασία να ψάξετε εάν δίνονται δωρεάν brackets για τη νέα πλατφόρμα, εφόσον βέβαια αναβαθμίσετε. Η BeQuiet έχει ξεκινήσει το δικό της πρόγραμμα, ενώ τον ίδιο δρόμο θα πάρει και η Noctua άμεσα. 

 

 

 

17.png

 

17εκ.jpg

 

17b.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

 

17.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now