MetallicGR

Οι φήμες για την NVIDIA GTX 1080 Ti αναζωπυρώνονται!

Recommended Posts

Μπορεί η NVIDIA να μην έδειξε το παραμικρό σχετικά με την 1080 Ti "που όλοι περιμένουν" όμως νέες πηγές αναφέρουν πως θα εμφανιστεί κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτιο.

Εκείνη τη περίοδο αναμένεται να ξεκινήσει το PAX East event και σύμφωνα με πηγές που έρχονται από έναν εργαζόμενο σε κάποιον AIB, η αποκάλυψή της θα γίνει τότε. Η PAX East θα πραγματοποιηθεί τη δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου. Ο λόγος έγκειται πιθανόν στις επερχόμενες κάρτες της AMD. Η αρχιτεκτονική VEGA ενδέχεται να κρύβεται πίσω από την αργοπορία της κάρτας και η NVIDIA θέλει να "τρενάρει" το λανσάρισμα, ειδικά όταν πρόκειται για μια κάρτα που θα χτυπήσει τις πωλήσεις της TITAN X Pascal

Η έκθεση διαρκεί ένα τριήμερο, από τις 10 έως και τις 12 Μαρτίου ενώ η ίδια πηγή δήλωσε πως η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει την ίδια ακριβώς ημέρα και έτσι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν άμεσα να πάρουν μια, φεύγοντας για το σπίτι! Τα πιθανά specs που τριγυρίζουν στο διαδίκτυο κάνουν λόγο για μια GPU με αρκετά μεγαλύτερο die από την GTX 1080 (471mm2 έναντι 314mm2) και περισσότερα SMs που θα συνθέσουν τον αριθμό των CUDA cores που θα ξεπερνάει τους 3000. Όλα αυτά βέβαια αποτελούν φήμες για την ώρα. 

 

 

 

27.jpg

 

 

Πηγή.

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Quote

@venisk όπως κατάλαβες λόγω της αργοπορίας της AMD vega δεν θα δεις την 1080 Τi γρήγορα!!!

Με rampage v10, 32gb trident, 6900k, 850w titanium psu, 961 1tb m2 μέχρι το τέλος του μηνός δεν είναι κακό να αργήσει λίγο! :hehe:

Quote

Έτσι και floppάρει πάλι η AMD την βλέπω την... poor Volta να κάνει βόλτα για το 2018...

Κλέφτη....το poor το είπα εγώ νωρίτερα!!!!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now