MetallicGR

Τα GE72 & GE62 τα notebooks της MSI με τη GTX 1050 (Ti)

Recommended Posts

Η εταιρία στην CES έδειξε μερικά από τα επερχόμενα προϊόντα της και όπως είχαμε πληροφορηθεί, είδαμε και (προσιτά) gaming notebooks με τη νέα GTX 1050 και GTX 1050 Ti οι οποίες εφοδιάζονται με την αρχιτεκτονική Pascal της NVIDIA. Σύμφωνα με μετρήσεις της ίδιας της MSI, η συγκεκριμένη υλοποίηση και δη με τη GTX 1050 Ti, έρχεται αντιμέτωπη με την GTX 965M αλλά και την 970M μέσω των εργαλείων MSI GE series OC που ενσωματώνουν τα laptops. 

Εκτός από αυτά τα specs αναφέρουν και την ύπαρξη Intel Kaby Lake επεξεργαστών, M.2 PCIe/SATA υποδοχή και οθόνες 15,6 και 17,3 ιντσών από Full HD ανάλυση μέχρι και την πιο απαιτητική (όσον αφορά τις GPUs) ανάλυση των 3840x2160 pixels. Τα φορητά συστήματα θα έρχονται και με αναβαθμισμένο σύστημα ψύξης του hardware στο εσωτερικό το οποίο η MSI ονομάζει Cooler Boost 4, με στόχο, φυσικά τις χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Για την ώρα η MSI δεν έχει δώσει πληροφορίες για τις προτεινόμενες τιμές των μηχανημάτων, όμως στόχος τους με την ενσωμάτωση των GTX 1050 και 1050 Ti είναι  να γίνουν προσιτά gaming φορητά μηχανήματα. Όσες πληροφορίες αναφέρονταν αρχικά για laptops με τις συγκεκριμένες κάρτες γραφικών και πιο "ήπια" λοιπά specs, τα τοποθετούσαν κοντά στα $1000. 

 

 

32msi.jpg

 

32b.jpg

 

 

 

Πηγή.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now