MetallicGR

Οθόνη 18:9 QHD+ θα φέρει το νέο LG G6 

Recommended Posts

Νέες πληροφορίες θέλουν την LG να ενσωματώνει στο σασί του επερχόμενου G6 εντυπωσιακή οθόνη ανάλυσης 1440x2880 pixel με λόγο πλευρών που θα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Η εν λόγω πληροφορία μας έρχεται από τον κατασκευαστή της οθόνης που είναι φυσικά η LG Display ενώ δήλωσε επίσης πως το smartphone θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα. Η οθόνη θα φέρει την ονομασία "QHD+" και θα είναι η πρώτη με λόγο πλευρών 18:9 για πιο ευρεία εικόνα από το τυπικό 16:9 κάτι που φαίνεται και από τον "τροποποιημένο" αριθμό των pixel στον κάθετο άξονα. Η οθόνη θα αποτελέσει βασικό χαρακτηριστικό του τηλεφώνου και θα βοηθήσει στο καλύτερο multitasking, ένα feature που ήρθε με το Android 6 από τη Google.

Παράλληλα, η LG θα ενσωματώσει και τη νέα της τεχνολογία in-TOUCH που επιτρέπει καλύτερες επιδόσεις του ενσωματωμένου digitizer, κάτι που ίσως σημαίνει και αυξημένο κόστος επισκευής. Κατά κύριο λόγο, το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό του G6 θα είναι η οθόνη του, πάχους μόλις 1mm και φέτος θα δούμε τη συσκευή και με λεπτότερα bezels. Out of the box το G6 θα έρχεται με Nougat (7) και αναμένουμε περισσότερα μέσα στον επόμενο μήνα. 

 

 

29.jpg

 

 

 

Πηγή.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Γύρνα στην τακτική του g2-g3 lg και κάνε χαμό!!! Δεν θέλουμε άλλες σάπιες καινοτομίες! Οθόνη, μπαταρία και ωμή δύναμη!!

Πάντως στο s7 δεν μας έχουν δώσει ακόμα την nougat.... έλεος....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now