MetallicGR

Cooler Master MasterWatt Maker MIJ 1200W PSU: Made in Japan

Recommended Posts

Νέο τροφοδοτικό αποκάλυψε η Cooler Master το οποίο κατασκευάζεται όπως και η ίδια αναφέρει εξ' ολοκλήρου στην Ιαπωνία, με ποιοτικά υλικά και εξωπραγματική τιμή!

Ο κρυφός ήρωας σε ένα high end PC είναι σίγουρα το τροφοδοτικό, μια συσκευή που αναλαμβάνει να τροφοδοτήσει όλα τα υποσυστήματα και κάτι που δεν είναι όσο εύκολο όσο ακούγεται. Πολλά τροφοδοτικά έρχονται με μια Χ ισχύ και μια πιστοποίηση η οποία τα κατατάσσει σε μια κλίμακα, ανάλογα με το πόσο ικανά είναι να αγγίξουν την ονομαστική ισχύ τους.

Η Cooler Master αποφάσισε να πάει ένα βήμα παραπέρα με την ανακοίνωση ενός overprices μεν αλλά άκρως ποιοτικού και high end δε τροφοδοτικού, το MasterWatt Maker MIJ 1200W. Τα τρία τελευταία γράμματα πηγάζουν από το Made in Japan ενώ η ισχύς του ανέρχεται στα 1200W! Η τιμή που καλείται ο τελικός χρήστης να πληρώσει για τα high end χαρακτηριστικά καθώς και τη κορυφαία ποιότητα κατασκευής ξεπερνά τα $1000 και αυτή είναι και η προτεινόμενη τιμή. 

Από τις πληροφορίες μας το τροφοδοτικό θα εφοδιάζεται με πιστοποίηση 80 Plus Titanium για πάνω από 94% αποδοτικότητα με τη CM να δηλώνει πως η μονάδα της αγγίζει το 95% ενώ χρειάστηκαν επίσης 40 μηχανικοί και τρία χρόνια ανάπτυξης! Σημαντικό στοιχείο είναι πως το MasterWatt Maker 1200W MIJ διαθέτει και σχετικό app για την παρακολούθηση και τον έλεγχο του ανεμιστήρα ανά πάσα στιγμή. 

Το μόνο αρνητικό είναι πως μόνο μερικά θα κατασκευαστούν κατατάσσοντας έτσι το μοντέλο στα "limited edition" της εταιρίας.

 

 

 

 

 

45 (1).jpg

 

45 (2).jpg

Πηγή.

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Quote

ενώ χρειάστηκαν επίσης 40 μηχανικοί και τρία χρόνια ανάπτυξης!

Κρίμα το χρόνο που χάσανε... με τα ίδια λεφτά που ζητάει η superflower αύριο το πρωί θα βγάλει psu με 105% efficiency :hehe:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now