MetallicGR

Το πρώτο Android smartphone της Nokia αποκλειστικά στη Κίνα

Recommended Posts

Μετά από καιρό η Nokia επιστρέφει με το πρώτο της Android smartphone εδώ και μερικούς μήνες και η πρώτη εντύπωση που αφήνει είναι πως δεν μπορούμε να το αγοράσουμε (εύκολα).

Η εταιρία που έχει στο πλευρό της την HMD Global, αποφάσισε να λανσάρει το smartphone με τα entry level specs σε μια από τις μεγαλύτερες αγορές smartphone στον κόσμο, την Κίνα. Το Nokia 6 όπως ονομάζεται θα κατασκευάζεται σε μια από τις θυγατρικές της Foxconn η οποία είναι και αυτή μέρος της συμφωνίας όπως όλα δείχνουν. 

Το smartphone ενσωματώνει έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 430, μαζί με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080p αλλά και μπαταρία 3000 mAh που είναι ικανή για να βγάλει μια ολόκληρη ημέρα χρήσης. Στο πίσω μέρος συναντάμε και μια κάμερα 16MP με φακό f/2.0. Σημαντικό στοιχείο είναι πως το smartphone έρχεται με προεγκατεστημένο Android 7.0 με custom skin και χαρακτηριστικά ειδικά για τους κατοίκους της Κίνας. Παρόλο που δεν ενδιαφέρει άμεσα κάποιον κάτοικο της Ευρώπης, η συσκευή δε παύει να είναι η πρώτη της Nokia, εδώ και αρκετό καιρό. Τέλος, το smartphone θα γίνει διαθέσιμο στη προτεινόμενη τιμή των $245. 

 

 

50.jpg

 

 

 

Πηγή.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

On 13/1/2017 at 3:48 AM, sofos1990 said:

Πόσο θέλω να φτιάξει η Nokia το πιο smooth ever Android phone και να πατώσει τους υπόλοιπους. 

Θα σε αγοράσω μωρή Nokia. Για trap phone, δεν το αλλάζω το γιωτόφωνο.

καλος ο ανταγωνισμος, αλλα να βλεπω ΝΟΚΙΑ με android μου φαινεται καπως...., μετα απο τοσα χρονια..! 

οσο για το σχολιο sofos1990,  Nokia + smoothest android ever,   εεε.... με τετοια χαρακτηριστικα που εχουν τα κινητα σημερα, και με ενα απλο λιτο UI (χωρις μπλιμπλικινια και κοκοψοψαρα),....... δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο.....!!! 

Δες τα Xiaomi με την ελληνικη ΡΟΜ για παραδειγμα.......!:D

 

ΥΓ. καλο το Γιωτοφωνο....?

Edited by cabdik
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now