MetallicGR

Το AI της Vivint που θέλει να ελέγξει το σπίτι!

Recommended Posts

Η Vivint που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη προϊόντων για το έξυπνο σπίτι αποκάλυψε ένα νέο σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης που ονομάζεται Sky και υπόσχεται τον έλεγχο του "συνδεδεμένου σπιτιού".

Η αλήθεια είναι ότι με τόσες έξυπνες συσκευές στο σπίτι, είναι σχεδόν αδύνατο να τις ελέγξουμε όλες γρήγορα και εύκολα. Σε αυτό έρχεται να απαντήσει η Vivint, η οποία ασχολείται κυρίως με προϊόντα για την ασφάλεια του σπιτιού, λανσάροντας το σύστημα AI, Sky. Το σύστημα ενσωματώνει τεχνητή νοημοσύνη και μεταξύ άλλων είναι εκεί για τη προστασία του smart home, όπως ισχυρίζεται ο δημιουργός του. 

Ανάμεσα στα σενάρια χρήσης, η Vivint αναφέρει πως το Sky μπορεί αυτόματα να κλειδώσει την εξώπορτα, ή να μας το ζητήσει, εάν αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλος στον χώρο. Αυτό το πραγματοποιεί λαμβάνοντας δεδομένα από όλες τις συνδεδεμένες συσκευές του σπιτιού, όπως κάμερες, έξυπνες συσκευές και λοιπούς αισθητήρες. 

Παράλληλα, τα στοιχεία της τεχνητής νοημοσύνης έρχονται στο προσκήνιο όταν το Sky αρχίσει και μαθαίνει τις κινήσεις που κάνουμε κάθε μέρα, όπως άνοιγμα του θερμοστάτη κάτι που σημαίνει πως με τον καιρό βελτιώνεται και μαθαίνει. Επίσης, υποστήριξη με ψηφιακές βοηθούς όπως το Alexa της Amazon είναι εκεί για όποιον τη χρειαστεί. Το Sky έρχεται και με σχετικό app για smartphones και έτσι μπορούμε να έχουμε συνεχή ενημέρωση για τη κατάσταση στο σπίτι. 

 

 

53.jpg

 

 

Πηγή.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now