MetallicGR

Ο σχεδιαστής του Android θα κατασκευάσει bezel-less smartphone!

Recommended Posts

Ένας από τους ιδρυτές του λειτουργικού συστήματος Android θα μπει στην αγορά των smartphones καθώς πρόκειται αρκετά σύντομα να αποκαλύψει μια νέα συσκευή.

Ο Andy Rubin ή αλλιώς ένας από τους κορυφαίους μηχανικούς της Google που έφυγε το 2014 ανακοίνωσε πως αναπτύσσει μαζί με την ομάδα του ένα νέο smartphone. Η ομάδα του βρίσκεται κάτω από τη νεα εταιρία Essential Products Inc της οποίας ο Rubin είναι ιδρυτής. Το πρώτο smartphone θα είναι για την high end αγορά και θα κατασκευαστεί από τη Foxconn σύμφωνα με αναφορές του Bloomberg. 

Ήδη η εταιρία έχει ένα πρωτότυπο με οθόνη πάνω από 5.5 ίντσες με μέγεθος αρκετά μαζεμένο λόγο της χρήσης λεπτών bezels στις γωνίες της. Η πίσω πλευρά του θα καλύπτεται από κεραμικό υλικό, όπως και στη περίπτωση του Mi Mix της Xiaomi ενώ οι μηχανικοί της Essential Products θα δημιουργήσουν και proprietary θύρα, κάτι που δε θα χαρακτηριστεί θετικά σε μια εποχή όπου το USB (είτε micro είτε TypeC) αποτελεί μονόδρομο για τη σύνδεση φορητών συσκευών σε υπολογιστές και φορτιστές. 

 

 

65.jpg

 

 


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now