MetallicGR

Προβληματικά μερικά Google Pixel smartphones - Επιβεβαιώνει η εταιρία!

Recommended Posts

Ενώ αρχικά τα προβλήματα με τον ήχο που αντιμετώπιζαν μερικοί φαίνονταν προσωρινά, η Google έρχεται για να χαλάσει τα σχέδια των κατόχων λέγοντας πως υπάρχει hardware πρόβλημα στις συσκευές!

Νωρίτερα μέσα στον μήνα, κάτοχοι των Google Pixel και Pixel XL ανέφεραν στο διαδίκτυο πως αντιμετωπίζουν παραμόρφωση στον ήχο των συσκευών τους ενώ μεταξύ άλλων δήλωναν πως το πρόβλημα είναι γενικό στα smartphones και δεν εμφανίζεται σε συγκεκριμένες εφαρμογές κάτι που άρχισε να κινεί υποψίες. Το workaround δεν ήταν εύκολο για τη πλειοψηφία των χρηστών που θέλει μια πλήρως λειτουργική συσκευή και το ερώτημα έφτασε στα forums της εταιρίας.

Ο community manager της συσκευής έφερε στην επικαιρότητα το θέμα λέγοντας πως υπάρχει hardware πρόβλημα σε μερικές συσκευές, συγκεκριμένου build date. Βέβαια το πρόβλημα του ήχου δεν είναι το μόνο που ταλανίζει τους κατόχους μιας και κατά καιρούς είδαμε "μπόλικα" όπως μη σωστή εκτέλεση της εφαρμογής της κάμερας, θέματα με το Bluetooth pairing μεταξύ συσκευών μέχρι και με τη LTE συνδεσιμότητα.

 

 

72.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now