MetallicGR

Η Cooler Master λανσάρει τα τροφοδοτικά MasterWatt Lite

Recommended Posts

Η Cooler Master, ηγέτιδα δύναμη στον χώρο των εξαρτημάτων και των περιφερειακών, αποκαλύπτει σήμερα την νεότερη προσθήκη στην οικογένεια τροφοδοτικών της, τα MasterWatt Lite.

Δελτίο Τύπου: Πρόκειται για μια σειρά προσιτών τροφοδοτικών, με έμφαση στην αξιόπιστη και απροβλημάτιστη λειτουργία.

Φροντίσαμε η σειρά MasterWatt Lite να χαρακτηρίζεται από απλότητα. Στο κουτί των μονάδων, θα βρείτε όλα τα απαραίτητα για την απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματός σας. Προσθέσαμε higher-end χαρακτηριστικά όπως Active PFC και PWM τεχνολογία για αυξημένη σταθερότητα ενώ διασφαλίσαμε πως όλες οι μονάδες μας πληρούν τα ErP 2013 και CE πρότυπα, για ασφαλή λειτουργία και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Όσα ακριβώς απαιτούνται για την προσιτή και αξιόπιστη τροφοδοσία τους συστήματός σας.

Advanced Circuit Design - Το Active PFC και η PWM τεχνολογία σε συνδυασμό με την dual forward τοπολογία των μονάδων και το διπλό EMI filter, βελτιώνουν την απόδοση ενώ αυξάνουν τις επιδόσεις και την σταθερότητα του συστήματός σας.
    
Silent and Durable Fan - Ο 120mm HDB ανεμιστήρας που έχει αναλάβει την ψύξη, ελαχιστοποιεί τις τριβές κατά την περιστροφή ενώ προσαρμόζει την ταχύτητά του στην θερμοκρασία. Παραμένει έτσι εξαιρετικά αθόρυβος και ανθεκτικός, σε βάθος χρόνου.
 
Green Power - Η συμμόρφωση με τους κανονισμούς ErP εξασφαλίζει ότι το τροφοδοτικό σας καταναλώνει λιγότερο από 0.5W όταν το σύστημά σας είναι σε standby, υπό κανονικές συνθήκες. Όλες οι μονάδες της σειράς συμμορφώνονται με τις προτεινόμενες από το ATX πρότυπο τιμές για τα ErP Lot 6 2013, ErP Lot 6 και 2014 ErP Lot 3. Επιπλέον, με efficiency μεγαλύτερο από 82/85/82 τοις εκατό σε 20/50/100 τοις εκατό load, η σειρά MasterWatt Lite πληροί τους αυστηρούς Ευρωπαϊκούς κανονισμούς EU617/2013, που απαιτούνται από τους system integrators στην Ευρώπη. 

Safety Guardian - Ένα πλήθος προστασιών (OCP/OVP/UVP/SCP/OPP) σε συνδυασμό με το Over Temperature Protection (OTP) ελαχιστοποιεί τους κινδύνους για φθορές στο σύστημά σας, ακόμα και σε περιπτώσεις διακοπής ή υπέρτασης στο δίκτυο.

80 Plus Standard 230V EU Certified – τυπικά 85% efficiency. Η σειρά Cooler Master MasterWatt Lite περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα – 400W / 500W / 600W / 700W

Τιμή & Διαθεσιμότητα
Τα MasterWatt Lite είναι άμεσα διαθέσιμα, με προτεινόμενες τιμές λιανικής €46,90, €55,90, €66,90 και €72,90 για τις προαναφερθείσες ισχύεις.
 

 

77 (7).jpg

 

77 (5).jpg

 

77 (6).jpg

 

77 (1).jpg

 

77 (2).jpg

 

77 (3).jpg

 

77 (4).jpg

 

 

 

 

Δελτίο Τύπου Cooler Master

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now