MetallicGR

Featured Build: GIGABYTE Z270 Aorus 

Recommended Posts

Με τον ερχομό των νέων μητρικών με τα 200 Series chipsets από την Intel, όλο και πιο πολλά συστήματα ξεπροβάλλουν στον χώρο του PC modding, όπως το παρακάτω!

Το σημερινό βασίζεται στις νέες Aorus μητρικές της GIGABYTE και πιο ειδικά στην Z270 Gaming 5, όμως διαθέτει πλήθος χρωμάτων στο εσωτερικό που πηγάζουν από το ξεχωριστό hardware του. Αρχικά, το λευκό της μητρικής δένει με το lime του ψυκτικού υγρού που διαπερνά τον Core επεξεργαστή της Intel μαζί με την GeForce GTX 970 της NVIDIA προτού επιστρέψει και πάλι στο reservoir του. Το συγκεκριμένο χρώμα μπορεί να δέσει εύκολα με UV φώτα, όμως εδώ βλέπουμε μια πιο απλή προσέγγιση.

Το έντονο χρώμα του lime έρχεται να σπάσει το μωβ από τα LED του κουτιού και του ανεμιστήρα στο πίσω μέρος. Παράλληλα, υπάρχει και ένα τρίτο χρώμα στη μείξη και αυτό είναι το κόκκινο που πηγάζει από τα ρυθμιζόμενα RGB LED της μητρικής. Τα LED βρίσκονται όπως είδαμε στην αντίστοιχη μητρική που παρουσιάσαμε προ λίγων εβδομάδων από τα DIMM slots, την δεξιά άκρη και το κύκλωμα του ήχου της μητρικής. Οι λάτρεις των πολύχρωμων συστημάτων σίγουρα θα "μείνουν" λίγη ώρα παραπάνω με ανοικτό το tab απλά για να χαζέψουν το εσωτερικό του, ένας λόγος που αργήσαμε να ανεβάσουμε την είδηση στο site.

 

114 (10).jpg

 

114 (11).jpg

 

114 (6).jpg

 

114 (7).jpg

 

114 (1).jpg

 

114 (2).jpg

 

114 (3).jpg

 

114 (4).jpg

 

114 (5).jpg

 

114 (8).jpg

 

114 (9).jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now