MetallicGR

Thermaltake Pacific W4: CPU waterblock με RGB φωτισμό!

Recommended Posts

Η εταιρία αποκάλυψε το Pacific W4, ένα νέο CPU Waterblock με χάλκινη και επινικελωμένη βάση και σαν να μην έφτανε αυτό, η Thermaltake πρόσθεσε και RGB φωτισμό!

Κάπως έτσι η Thermaltake κατασκεύασε ένα από τα πιο φωτεινά CPU Waterblocks που υπάρχουν. Το Pacific W4 έχει απλή κυκλική σχεδίαση με matte μαύρο πάνω κάλυμμα και ακρυλικά πλαϊνά από τα οποία βγαίνει το πλήθος των χρωμάτων του! Συγκεκριμένα τα LED του μπορούν να αποδώσουν μέχρι και 256 χρώματα ενώ διατίθεται και σχετικό controller για τον έλεγχό τους - ο οποίος μάλιστα διαθέτει και μνήμη για την αποθήκευση των ρυθμίσεων. 

Στο εσωτερικό του, βρίσκουμε ένα σύστημα fin που έχουν απόσταση μεταξύ τους μόλις 0.15mm για βέλτιστη ψυκτική ικανότητα    και προσφέρει συμβατότητα με τα περισσότερα G1/4 fittings της αγοράς. Παράλληλα, υποστηρίζει τα περισσότερα συστήματα μέσω του universal mounting συστήματός του. Αν και η τιμή δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την εταιρία, λαμβάνοντας υπόψιν την W3 που κοστίζει περί τα 70€, η W4 αναμένεται με ελαφρώς υψηλότερη τιμή ενώ το γεγονός ότι ενσωματώνει RGB φωτισμό, ίσως αυξήσει λίγο περισσότερο τη τιμή. 

 

125 (1).jpg

 

125 (2).jpg

 

125 (3).jpg

 

 

 

 

 

 


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Πλάκα/ενδιαφέρον έχει το καπάκι δίσκος. Τα υλικά είναι σωστά, αλλά από θέμα σχεδιασμού μηχανικά για ροή μου φαίνεται πολύ πατάτα. Είναι κάτι που το φτιάχνεις σε ένα desktop cnc και νομίζω θέλει μια d5 αντλία full speed για να έχει καλή ροή. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now