MetallicGR

Ο Γαλλικός στρατός στο They Shall Not Pass DLC του Battlefield 1!

Recommended Posts

Τα παιδιά της DICE ετοιμάζουν ένα νέο DLC για το Battlefield 1 και αυτό θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους φέρνοντας ανάμεσα σε άλλα και Γάλλους στρατιώτες του Πρώτου παγκοσμίου πολέμου!

Το υλικό που έρχεται με το DLC They Shall Not Pass είναι αξιοσημείωτο γι' αυτό μείνετε εδώ για να το δούμε μαζί. Μαζί με τους "βετεράνους του Γαλλικού στρατού" θα δούμε και το νέο game mode Frontline, μερικά νέα tanks, τη νέα κλάση Trench Raider και το πυροβολικό Siege Howitzer. Ο γαλλικός στρατός προστίθεται στο παιχνίδι για να προσθέσει σε ποικιλία, ενώ δεν έρχεται τυχαία μιας και πολλές μάχες του WW1 εκτυλίχθηκαν σε γαλλικό έδαφος. 

Η νέα κλάση Trench Raider αποτελείται από έναν σπεσιαλίστα των melee όπλων ενώ έχει και μια "εντυπωσιακή συλλογή χειροβομβίδων".  Επίσης, τέσσερις νέοι χάρτες από γαλλικό έδαφος κάνουν την εμφάνισή τους στο παιχνίδι και είναι οι: Verdun Heights, Fort Vaux, Soissons και Rupture εμπλουτίζοντας έτσι το gameplay με γαλλικές περιοχές.

Τελευταίο έρχεται και το νέο game mode, Frontline όπου οι παίκτες της μιας ομάδας θα πρέπει να καταλάβουν τα HQs της άλλης ομάδας και μόλις επιτευχθεί αυτό, το παιχνίδι συνεχίζεται ως κλασικό Rush-style όπου οι παίκτες κυνηγούν σημεία που συνδέονται άμεσα στον χάρτη.

Η κυκλοφορία του αναμένεται τον Μάρτιο και μπορείτε να το προμηθευτείτε είναι αγοράζοντας το Premium Pass με 49,99€, ή δωρεάν για όσους έχουν αγοράσει την Ultimate Edition - που αυτή τη στιγμή κοστίζει περί τα 97€!

 

119 (1).jpg

 

119 (2).jpg

119β.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Εννοείται αργό, πόσο θέλεις να τρέχουν τα μπαρμπαδάκια με τον βαρύ εξοπλισμό ή τα μηχανοκίνητα ή τα κανόνια του 1ουΠΠ, λαμβάνοντας υπόψη το "ρεαλιστικό" του παιχνιδιού. Με την ίδια ευκολία άλλαζες δεσμίδα στα όπλα του 1ου ΠΠ όσο στα σημερινά ή στα μελλοντικά (επιστημονικής φαντασίας) ?

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now