MetallicGR

Το νέο ROG Swift PG258Q G-Sync monitor έρχεται από την ASUS

Recommended Posts

Η νέα gaming οθόνη της ASUS αυξάνει τον πήχη, όσον αφορά τη ταχύτητα του panel, αλλά και τα συνοδευτικά καλούδια - σήμα κατατεθέν της ASUS και του brand Republic of Gamers.

Δε πέρασε ούτε ένας μήνα από την περασμένη CES και η ASUS ανακοίνωσε νέα μοντέλα για τους gamers απανταχού! Η ROG Swift PG258Q είναι το νέο της δημιούργημα και βασίζεται σε ένα panel με διαγώνιο 24.5 ιντσών και ανάλυσης 1920 x 1080 pixel που αν και τυπική για τα σημερινά δεδομένα έχει ενδιαφέρον, εφόσον συνεχίσετε την ανάγνωση. Σε αυτό που η ROG Swift PG258Q ξεχωρίζει από τον "τυπικό" ανταγωνισμό είναι ο ρυθμός ανανέωσης, αφού χάρη στο G-Sync και με το συμβατό panel της μπορεί να προβάλλει 240 απολαυστικά Hz για gaming κατανάλωση.

Τα υπόλοιπα specs προσθέτουν πόντους στον gaming χαρακτήρα της όπως το 1ms response time από γκρι σε γκρι, η ενσωματωμένη τεχνολογία G-Sync της NVIDIA και λεπτά bezels για χρήση δύο ή περισσότερων για ακόμη πιο καθηλωτική εμπειρία. Η κυκλοφορία της βέβαια θα ξεκινήσει κάποια στιγμή τον Φεβρουάριο με τη τιμή της να παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστη. 

 

 

 

133 (1).jpg

 

133 (2).jpg

 

 

 


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now