MetallicGR

"Ξεπουλάει" για δεύτερη φορά το Nokia 6

Recommended Posts

Η συσκευή έγινε διαθέσιμη στη Κίνα προ λίγων ημερών από την online υπηρεσία της Nokia και εξαφανίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ σημειώνεται πως πρόκειται για το δεύτερο κύμα πωλήσεων.

Νωρίτερα μέσα στον μήνα η Nokia αποκάλυψε το πρώτο της smartphone μετά από αρκετό καιρό απουσίας από την αγορά. Το πρώτο κύμα πωλήσεων του Nokia 6 - όπως ονομάζεται - ξεκίνησε πριν περίπου μια εβδομάδα και η εταιρία "ξεπούλησε" μέσα σε 60 δευτερόλεπτα. Πριν από λίγες ώρες έληξε και το δεύτερο ηλεκτρονικό flash sale του τηλεφώνου και η προσέλευση του κόσμου ήταν ακόμη μεγαλύτερη όπως δηλώνουν οι πηγές μιας και το stock ήταν υψηλότερο. 

Και πάλι όμως μέσα σε ένα λεπτό όλα τα κομμάτια έγιναν ανάρπαστα ενώ έγιναν περίπου 1.4 εκατομμύρια κρατήσεις. Το smartphone έχει mainstream χαρακτηριστικά και αποτελεί έναν από τους βασικότερους λόγους για τον οποίο η εταιρία δέχτηκε τόσο μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό. Η τιμή του, ανέρχεται στα $245 και είναι διαθέσιμο αρχικά μόνο στην αγορά της Κίνας με βλέψεις για λανσάρισμα και σε άλλες αγορές. 

 

 

144.jpg

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now