MetallicGR

Η πρώτη Aorus GTX 1080 της GIGABYTE κυκλοφορεί

Recommended Posts

Η εταιρία λανσάρει τη πρώτη της κάρτα γραφικών κάτω από το brand Aorus που στοχεύει κυρίως την high end gaming αγορά και γι' αυτό κάτω από την ισχυρή ψύκτρα βρίσκουμε τον πυρήνα GP104 της NVIDIA.

 

Η GeForce GTX 1080 AORUS Xtreme Edition θεωρείται ήδη VR Ready και αυτό χάρη στον πλήρη GP104 πυρήνα της NVIDIA Pascal αρχιτεκτονικής αλλά και από τις επιπλέον HDMI θύρες. Η κάρτα γραφικών εφοδιάζεται με ένα αρκετά ικανό σύστημα ψύξης, το WindForce που αποτελείται από τρεις double bearing ανεμιστήρες των 100mm ενώ η GIGABYTE αναφέρεται στην αξιοπιστία του συγκεκριμένου μοντέλου. Έξι χάλκινα heatpipes φροντίζουν για τη καλύτερη ψύξη του πυρήνα.

 

Η GIGABYTE δίνει μαζί με την εν λόγω GPU και τέσσερα χρόνια εγγύηση, σε αντίθεση με τις περισσότερες της αγοράς κι αυτό λόγω των ποιοτικών υλικών με τα οποία κατασκευάζεται, που υπόσχονται μεγάλη διάρκεια ζωής και ανθεκτικότητα. Φυσικά δε λείπουν features που χρησιμοποιεί ο καθένας μας, όπως RGB LED, ελεγχόμενο μέσα από τη παρεχόμενη εφαρμογή. Το AORUS Graphics Engine προσφέρει επιπλέον έλεγχο των συχνοτήτων της κάρτας και των ανεμιστήρων. 

 

 

 

 

 

146 (1).jpg

 

146 (2).jpg

 

 

146 (3).jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now