MetallicGR

Logitech MK850 Performance: Ασύρματο combo με keyboard & mouse!

Recommended Posts

Το απαραίτητο περιφερειακό για όσους επιθυμούν άνεση κάθε στιγμή της ημέρας λανσάρει η αναγνωρισμένη Logitech στην αγορά και εφοδιάζεται με ασύρματη σύνδεση ενώ στο πακέτο περιλαμβάνεται και ποντίκι!

 

Ο λόγος για το MK850 Performance combo, ένα πακέτο με ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι. Στόχος της Logitech είναι η άνεση και αυτό φαίνεται από την εμφάνιση του πληκτρολογίου αλλά και του ποντικιού. Η σχεδίαση του πληκτρολογίου αλλά και του ποντικιού σύμφωνα με τη Logitech είναι αρκετά μελετημένη για άνετη χρήση στο γραφείο ενώ το πρόγραμμα DuoLink αποτελεί καινοτομία της εταιρίας και ουσιαστικά "δένει" τα δύο περιφερειακά μεταξύ τους ούτως ώστε να προσφέρουν περισσότερες λειτουργίες. Έτσι το ποντίκι μπορεί να έχει επιπλέον λειτουργίες, όταν πατήσουμε το Fn στο πληκτρολόγιο, ένα αρκετά χρήσιμο χαρακτηριστικό, ειδικά για όσους χρησιμοποιούν συνεχώς shortcuts. 

 

Οι ενδιαφέρουσες λειτουργίες του MK850 Performance κοστίζουν και έτσι η προτεινόμενη τιμή που θα εμφανιστεί στην αγορά είναι 119€ με τη διαθεσιμότητα να ξεκινά άμεσα. 

 

 

 

149 (1).jpg

 

149 (2).jpg

 

 


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now