MetallicGR

Το Denuvo DRM του Resident Evil 7 σπάει στη 5η ημέρα!

Recommended Posts

Το Resident Evil 7: Biohazard της Capcom βρίσκεται στην αγορά για λιγότερο από πέντε ημέρες και hackers κατάφεραν να προσπεράσουν τη προστασία Denuvo που έρχεται με τους περισσότερους τωρινούς AAA τίτλους. 

 

Η Capcom που αναπτύσσει το Resident Evil 7: Biohazard θα πρέπει να είναι εμφανώς απογοητευμένη από τη προστασία Denuvo η οποία "υπέκυψε" τη 5η κιόλας ημέρα της κυκλοφορίας του τίτλου στην αγορά. Το Resident Evil 7: Biohazard έχει ήδη αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές κάτι που πιθανότατα οδήγησε στο ταχύτερο σπάσιμο από τη διεθνή warez scene. Το Denuvo DRM που χρησιμοποιήθηκε δείχνει την ηλικία του μιας και οι hackers έχουν βρει τα περισσότερα μειονεκτήματά της με τα games που ήδη βρίσκονται στην αγορά.

 

Έτσι με τη κυκλοφορία του "κρακ" σε γνωστά warez sites οι πωλήσεις του game ενδέχεται να πληγούν. Ο αρχικός στόχος της Denuvo είναι απλά να καθυστερήσει το σπάσιμο μεγάλων AAA games στη κυκλοφορία τους, ούτως ώστε οι πωλήσεις τους να αυξηθούν. Με τον καιρό να περνά και οι hackers να βρίσκουν συνεχώς διέξοδο, φαίνεται πως η προστασία μοιάζει αναποτελεσματική, ή απλά η σύμπτωση ήταν αρκετά μεγάλη! 

 

 

 

 

152.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now