MetallicGR

Η HGST στη κορυφή της λίστας της Backblaze!

Recommended Posts

Η γνωστή (πλέον) εταιρία cloud backup με τις συνεχείς δοκιμές της δημοσίευσε την ανανεωμένη λίστα των σκληρών δίσκων της, στην οποία η HGST διατηρεί την κορυφή!

 

Πιο ειδικά, η εταιρία δοκιμάζει δεκάδες χιλιάδες consumer σκληρούς δίσκους σε server περιβάλλον χρήσης και βγάζει τα δικά της συμπεράσματα όσον αφορά την αντοχή τους. Συνολικά, οι απώλειες σκληρών δίσκων μειώθηκαν κατά το 2016 στο 1,95% από 2,47% κάτι που δείχνει μερικών πως οι κατασκευαστές κυκλοφορούν πιο αξιόπιστα προϊόντα. Εάν κοιτάξουμε το 2014 θα δούμε πως οι απώλειες βρίσκονταν στο 6,39% κάτι που επιβεβαιώνει τη θεωρία μας.

 

Επιπρόσθετα, όσον αφορά τους κατασκευαστές, η HGST βρίσκεται στη κορυφή των πιο αξιόπιστων δίσκων της αγοράς, ενώ η Seagate που είχε κακή φήμη εδώ και μερικά χρόνια, φαίνεται πως έχει επιστρέψει με τεράστια βελτίωση κατά το 2015. Δεύτερη στη λίστα μετά την HGST όμως βρίσκεται η Toshiba με ποσοστό 1,27%, αρκετά μακριά από το 0.60% της HGST! Η βελτίωση της Seagate ξεπέρασε τις 6 ποσοστιαίες μονάδες από το 2015 στο 2016, που είναι αρκετά σημαντικό. Παράλληλα και η WD δείχνει βελτιωμένη σε σχέση με το παρελθόν όπως φαίνεται και στα παρακάτω charts.

 

 

173 (2).jpg

 

173 (1).jpg

 

173β.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Θα επενδύσω σύντομα σε ένα πολύ μεγάλο δίσκο της hgst γιατί ο 6ρης έχει στουμπώσει στις remux :) Μπράβο και στην seagate που έφτιαξε τους δίσκους της!! 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now