maska79

Ταινίες & Σειρές...

Recommended Posts

Είδα το roque one!!!!! Αν δεν έδειχνε σε 2-3 σκηνές τον darth θα έλεγα ότι ήταν μια μέτρια ταινία, φαίνεται απίστευτα η διαφορά με το κανονικό περσινό star wars παντού ακόμα και στα εφέ!! ...προσπάθησε μάταια από την αρχή η ταινία να μας συγκινήσει... ποιος περιμένει τώρα μέχρι τον επόμενο Δεκέμβρη το κανονικό starwars?

Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με τις κριτικές που διάβασα γενικά είναι ταινία για gamers περισσότερο παρά για τον απλό θεατή τον οποίο δύσκολα βάζει στο πνεύμα. Ως εκ τούτου αφού έχεις παίξει το Assassins καθαρά υποκειμενικά θα σου αρέσει γιατί και εσύ υποκειμενικά θα δεις την ταινία και θα την κριτικάρεις.

Θα τη δω σίγουρα στον κιν/φο.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@stavros Κατά τη γνώμη μου ήταν πάρα πολύ καλή και την προτείνω. Ακόμα και όσοι δεν έχουν παίξει τα παιχνίδια και τους αρέσουν τέτοιου είδους ταινίες δράσης είναι ευχάριστη και δεν θα έλεγα δύσκολη να την καταλάβεις. Από την αρχή σου εξηγεί λίγο την όλη ιστορία και στη συνέχεια εξελίσσεται αρκετά καλά .Για όσους αγαπάνε τη σειρά δεν θα απογοητευτούν γιατί έγινε μια αξιόλογη προσπάθεια μεταφοράς από τα παιχνίδια στη ταινία.    

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

 

Αν και γαυρίνα η σύζυγος, έριξε αρκετό κλάμα. Επίσης, έχει αρκετές στιγμές γέλιου. Με άριστα τα 5 αστέρια βάζω 5 (4 + 1 λόγω ότι είμαι χανουμάκι).

Edited by stavros
Προστέθηκε αξιολόγηση
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Πρώτη φορά μπαίνω στη διαδικασία να δω σειρά και μάλιστα Netflix. Το κάνω γιατί τα βρήκα μαζεμένα και έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στο περιεχόμενο (GOAT). Χθες είδα τα 5. Το 3ο με τον Ροντμαν είναι απολαυστικό "Το παιχνίδι δεν παιζόταν όπως παίζεται τώρα. Παίζαμε ξύλο, μπορούσες να πλακώσεις (στην κυριολεξία καυγάς) τον αντίπαλο και να μην πάρεις τεχνική ποινή". Είναι και ο λόγος που ο MJ άρχισε να κάνει βάρη, μαζί με όλη την ομάδα.

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now