MetallicGR

Logitech BRIO Webcam - Η πρώτη με 4K εγγραφή βίντεο!

Recommended Posts

Η Logitech ανακοίνωσε τη πρώτη webcam με δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε ανάλυση 4K, όμως για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές της θα πρέπει να αναβαθμίσετε σε Windows 10!

 

 

Η BRIO είναι η νέα high end webcam της Logitech και προορίζεται για όσους ψάχνουν το καλύτερο. Η webcam είναι η πρώτη της αγοράς που εκτός των τυπικών αναλύσεων στα 720 και 1080p στα 60FPS, έχει τη δυνατότητα να γράψει βίντεο σε 4K και με 30FPS. Οι πληροφορίες για το βάθος χρώματος που χρησιμοποιεί ο αισθητήρας δεν έχουν γίνει διαθέσιμες, όμως ο τελευταίος αξιοποιεί τη τεχνολογία RightLight 3 που επιτρέπει τη χρήση της κάμερας σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό.

 

Παράλληλα διαθέτει δύο omnidirectional μικρόφωνα και τεχνολογία noise cancellation καθώς και τρία επίπεδα field of view, 90, 65 και 78 μοιρών. Επισημαίνεται πως η εγγραφή 4096x2160 pixels βίντεο είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό των Windows 10, ίσως λόγω κάποιου codec που ενσωματώνουν και οι χρήστες Windows 7 θα περιορίζονται στα 1080p και 60FPS. 4K θα έχουν και οι κάτοχοι macOS από την έκδοση 10.10 και άνω. Για την υποστήριξη του bandwidth που δημιουργείται από την εγγραφή 4K, η κάμερα διαθέτει μια USB 3.0 σύνδεση και καλύπτεται από τριετή εγγύηση. Η διαθεσιμότητα ξεκινά από σήμερα και η προτεινόμενη τιμή της ανέρχεται στα $199 USD.

 

 

 

18 (1).jpg

 

18 (2).jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now