MetallicGR

Νέο leak του Samsung Galaxy S8

Recommended Posts

Η συσκευή θα έρχεται με οθόνη 5.7 ίντσες ενώ θα υπάρξει και μεγαλύτερη έκδοση με οθόνη διαγωνίου 6.2 ιντσών. Η Samsung θα το διαθέσει επίσημα στις 29 Μαρτίου στην αγορά.

 

Το Galaxy S8 θα εφοδιάζεται με όλα τα "γνωστά" πλέον χαρακτηριστικά όπως αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων που όμως αλλάζει θέση και πηγαίνει στη πίσω πλευρά και δίπλα από τη κάμερα. Η Samsung θέλει σίγουρα να κάνει καλύτερη εντύπωση στην αγορά μετά την εμπορική αποτυχία που ακούει στο όνομα Note 7, αν και σημειώνεται πως τελικά δεν επηρεάσει και πολύ τα οικονομικά της, αντίθετα δημιούργησε περισσότερα έσοδα.

 

Όσον αφορά τα specs, η καθόλα εντυπωσιακή συσκευή θα ενσωματώνει έναν Snapdragon 835 επεξεργαστή ή κάποιον αντίστοιχο Exynos ανάλογα την αγορά που θα κυκλοφορήσει, 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμου μέσω microSD card slot. Πλέον τα specs φαίνεται πως έχουν κλειδώσει σε μεγάλο βαθμό και έτσι δεν αποτελούν πλέον φήμες. Η σχεδίαση όμως που θα δούμε στις παρακάτω φωτογραφίες και το σχετικό βίντεο, είναι σίγουρα κάτι νέο και σίγουρα ξεχωρίζει από τα όσα έχουμε δει μέχρι και σήμερα.

 

 

 

 

 

24 (2).jpg

 

24 (1).jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now