MetallicGR

Η MSI ετοιμάζει μια Mini ITX GeForce GTX 1080 GPU

Recommended Posts

Ένα νέο teaser ανάρτησε η MSI στα social media όμως οι πληροφορίες που δίνει είναι αρκετές για να συμπληρώσουμε μόνοι μας τα κομμάτια του παζλ που λείπουν!

 

Οι ανάγκες των χρηστών έχουν τα τελευταία χρόνια μετατοπιστεί από το γνωστό ογκώδες σύστημα σε ένα πιο μαζεμένο με τις ίδιες - και γιατί όχι καλύτερες - επιδόσεις σε συνθήκες gaming και high performance computing. Μπορεί να μην είναι για όλους, όμως το trend των μικρών και ισχυρών, console like συστημάτων είναι μεγάλο και οι φωνές αυτών που το ζητούν φτάνουν εύκολα στα αφτιά των κατασκευαστών όπως της MSI.

 

Μιας και υπάρχουν και άλλες εταιρίες που έχουν παρουσιάσει ανάλογες λύσεις (Zotac) η MSI ενδέχεται να λανσάρει αρκετά σύντομα μια νέα GPU με τον GP104 πυρήνα, και οι φήμες μιλούν για μια GTX 1070 ή GTX 1080. Στο teaser βλέπουμε μια Aero GPU τις οποίες είχαμε δει με τη μορφή 1070 και 1080, ως πιο "φθηνές εναλλακτικές" της Founders Edition. Το περίγραμμα της ITX κάρτας λοιπόν αυτόματα σημαίνει πως πρόκειται για κάποια αντίστοιχη, όμως μιας και το hype είναι αρκετό, θα τολμήσουμε να πούμε πως πρόκειται για 1080.

 

 

 

 

MSI-GTX-Mini.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now