MetallicGR

Teaser του Exynos 9 - Στο επόμενο Samsung Galaxy!

Recommended Posts

Η Samsung ετοιμάζει πυρετωδώς το επόμενό της Galaxy smartphone και θέλοντας να το "θυμίσει" στο κοινό, δημοσίευσε ένα teaser στο Twitter!

 

Η εταιρία λέγεται πως ετοιμάζει - όπως και πέρυσι - δύο εκδόσεις του smartphone, μια με κάποιον Snapdragon (πιθανόν τον 835) και άλλη μια με τον Exynos 9, το νέο SoC της. Η κωδική ονομασία με την οποία έχει εμφανιστεί ο τελευταίος σε διάφορα leaks, είναι Exynos 8895 όμως η Samsung ενδέχεται να τον αποκαλέσει απλώς "9" προχωρώντας σε ένα refresh και στις ονομασίες των επεξεργαστών της.

 

Αν και ο Snapdragon 835 θα είναι ένα εξίσου ισχυρό SoC, αυτό που αναμένεται περισσότερο είναι ο Exynos 9 όχι τόσο για τις επιδόσεις του, αλλά για τη μέθοδο κατασκευής του και ότι επιφέρει αυτό. Εκτός από τους 4 custom M.2 πυρήνες σχεδίασης της Samsung, στο εσωτερικό θα υπάρχουν και 4 Cortex A53 για τις λιγότερο απαιτητικές εργασίες και μια Mali G71 GPU. Όλα αυτά θα βρίσκονται σε ένα πακέτο των 10nm της ίδιας εταιρίας και το setup ενδέχεται να δώσει καλύτερη ενεργειακή συμπεριφορά από τον αντίστοιχο της Qualcomm.

 

 

 

 

 

gsmarena_001.jpg.5fddfdea9b24fe4ea6fb0382d19b6fde.jpg

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now