MetallicGR

Remix Singularity: Ο εναλλακτικός τρόπος χρήσης του Android!

Recommended Posts

Η Jide που αναπτύσσει το Remix OS για υπολογιστές αλλά και δημοφιλή smartphones ανακοίνωσε το Remix Singularity, ένα mode που επιτρέπει τη χρήση του smartphone με περιφερειακά όπως οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι.

 

 

Η desktop like εμπειρία χρήσης αναβαθμίζει σημαντικά το λειτουργικό σύστημα της Google, κάτι στο οποίο η Jide έχει συνεισφέρει αρκετά τη τελευταία περίοδο. Το χαρακτηριστικό θυμίζει το Continuum της Microsoft με τα Windows 10, όπου μια συμβατή συσκευή μπορεί να συνδεθεί με το σχετικό, έξτρα dock, σε οθόνη πληκτρολόγιο και ποντίκι επεκτείνοντας έτσι τις δυνατότητές της.

 

Μιας και τα smartphones έχουν περίσσια δύναμη ειδικά στο high end κομμάτι, η χρήση τους ως "κάτι παραπάνω" ατενίζει ελαφρώς προς το μέλλον όπου ο σταθερός υπολογιστής μπορεί να βρίσκεται στη τσέπη μας. Μπορεί να απέχουμε λιγάκι από αυτό, όμως η Jide ευελπιστεί να ωθήσει τους OEMs στη σχεδίαση συμβατών smartphones με το πρότυπο. Σύμφωνα με πληροφορίες του The Verge το RemixOS θα συνεχίσει να διατίθεται δωρεάν ακόμα και όταν πετύχει τον παραπάνω σκοπό η εταιρία.

 

 

Remix-Singularity-Remix-OS-PC-Mode-810x298_c.jpg.a38d4bbf737fd37452cb3d88a0c664ae.jpg

 

 

 


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now