MetallicGR

Καθυστερούν πολλά 10nm Chips της αγοράς!

Recommended Posts

Snapdragon 835, Exynos 8895 καθώς και ο Helio X30 της MediaTek ενδέχεται να εμφανιστούν μερικές εβδομάδες μέχρι και ένα μήνα αργότερα καθυστερώντας τη κυκλοφορία νέων flagship συσκευών.

 

 

Σύμφωνα με πηγές του DigiTimes η TSMC, μια από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ημιαγωγών της Ταϊβάν, αντιμετωπίζει προβλήματα με τη παραγωγή chip στα 10nm κάτι που καθυστερεί τη κυκλοφορία flagship συσκευών από μεγάλες εταιρίες όπως η Samsung, η MediaTek και η Qualcomm. Πιο ειδικά η παραγωγή των wafers γίνεται με μικρό ρυθμό που δε "προλαβαίνει" την αυξημένη ζήτηση που έχουν αντίστοιχα σχέδια.

 

Όπως όμως γνωρίζουμε, ο Exynos 8895 κατασκευάζεται από την ίδια τη Samsung και η πηγή επιβεβαιώνει πως και εκείνη αντιμετωπίζει αντίστοιχα προβλήματα στη κατασκευή - και αυτός ίσως ήταν ο λόγος που το επόμενο flagship της Galaxy S8 θα φτάσει στα χέρια των πρώτων καταναλωτών τον Απρίλιο παρά το γεγονός πως αυτή με τη Qualcomm ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους τον Οκτώβριο.

 

 

 

helio-x30-800x420.jpg.0a92c3ee3a69318e39e244d5b54dfc11.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Με 1950 single ο 835 καλύτερα να μην βγει καθόλου! Τι να το κάνουμε το multi στα κινητά qualcom? 3300 το iphone και σε λίγους μήνες προβλέπω ότι θα χουμε double score....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now