MetallicGR

Side by Side: Samsung Galaxy S8 & S8+ & Note 7!

Recommended Posts

Η κυκλοφορία του έρχεται σύντομα και η Samsung φαίνεται πως έχει βάλει και τις τελευταίες πινελιές της στο επερχόμενο smartphone της σειράς Galaxy!

 

Σε πρόσφατο leak βλέπουμε τις δύο εκδόσεις της επερχόμενης συσκευής, τα Galaxy S8 και Galaxy S8+ να μπαίνουν δίπλα δίπλα με το πρόσφατα ανακληθέν Galaxy Note 7. Αυτό που φαίνεται με τη πρώτη ματιά, είναι πως η Samsung (επιτέλους) πραγματοποιεί αλλαγή και στη σχεδίαση του smartphone με την οθόνη του να καλύπτει σαφώς μεγαλύτερο μέρος της πρόσοψης, από το παρελθόν.

 

Το φημολογούμενο μεγάλο Galaxy S8 θα έρχεται με οθόνη 5.8 ιντσών (κάτι που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί) ενώ το Plus θα φέρει οθόνη 6,2 ιντσών χωρίς όμως να είναι σημαντικά μεγαλύτερο από το Note 7 ενώ φαινομενικά έχει και το ίδιο πλάτος κάτι που θα βολέψει στη πιο εύκολη λαβή του. Τέλος, αν και η εταιρία έκανε μια νύξη στο MWC δε θα περιμένουμε αρκετά μέχρι να δούμε το smartphone να κυκλοφορεί, καθώς η Samsung ετοιμάζει ένα unpacked event στις 29 Μαρτίου.

 

 

 

s8-note-7-1.thumb.jpg.3bece58035cd9a6ee0c4ce0b2dee3849.jpg

 

 

 

s8-note-7-2.thumb.jpg.61f0000c33db295aeb75f9fc739c6856.jpg

 


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Θα μικραίνει η οθόνη με τα on screen ότι γίνεται και με τα lg τόσα χρόνια.... για να δούμε όμως αν φέρει τίποτα καλύτερο ο exynos και η μπαταρία!! Γιατί αν είναι 3k θα γελάνε και οι πέτρες....

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now