GreeKpHantom

Φήμες για την κυκλοφορία των Pinnacle Ridge CPUs

Recommended Posts

Με την πρόσφατη κυκλοφορία της νέας Ryzen αρχιτεκτονικής της AMD, οι φήμες για το τί θα ακολουθήσει ξεσπούν. Σύμφωνα πλέον με πηγές, οι Summit Ridge θα αντικατασταθούν από τους Pinnacle Ridge και Ryzen 2/Ryzen+ αρχιτεκτονική.


Παρά την "ηλικία" των Ryzen, οι ειδικοί της AMD δουλεύουν ήδη στους αντικαταστάτες τους, όμως βελτιώνουν και το software ecosystem γύρω από την αρχιτεκτονική. Νέα BIOS καθώς και βελτιώσεις σε προγράμματα για developers βρίσκονται ήδη στα "σκαριά" και αναμένονται να δώσουν παραπάνω επιδόσεις στους επεξεργαστές.


Το launch μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως αμφιλεγόμενο, με τους PC builders να αγωνιούν να βρουν μητρικές της αρεσκείας τους, καθώς και τα περίεργα προβλήματα συμβατότητας με DDR4 μνήμες υψηλών ταχυτήτων. Η εταιρία πάντως συνεργάζεται στενά με τους κατασκευαστές μητρικών για να λυθούν όλα τα προβλήματα άμεσα και να δούμε την μέγιστη επίδοση της νέας πρότασης της AMD.

 

 

08052503983l.png

 

 

08052519983l.jpg

 

 

 

 

Πηγή

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

 

 

 

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Μπράβο στην AMD, τα "κατάφερε". 

Θέλει λιγο ακόμα να μπούνε τα πράγματα στον ίσιο δρόμο, σίγουρα θα υπάρχουν μικροπροβληματα, νέα πλατφόρμα είναι.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Αν μπορέσουν να ανεβάσουν αρκετά τα clock speeds και ίσως να βελτιώσουν το oc τότε θα είναι τέρατα(οχι πως τα υπάρχοντα offerings δεν είναι πολύ ανταγωνιστικά).

Link to comment
Share on other sites

Μπα όπως είπε στο reunion τον Φεβρουάριο πήρε σύνταξη από τους AMD. :hehe: ( εκτός και αν πήρε κανένα 1800 στην μουλωχτή και μας πετάξει κανένα 8 ghz cpu-z και μας στείλει ομαδικώς...) :stars:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now