MetallicGR

Η AMD Radeon RX Vega στο SiSoft Sandra Benchmark!

Recommended Posts

4096 Stream Processors και 8GB Video RAM είναι μερικά από τα specs της επερχόμενης RX Vega, της κάρτας γραφικών που ετοιμάζει η AMD και το τμήμα Radeon Technologies Group για τη high end αγορά!

 

Δε γνωρίζουμε εάν πρόκειται για δείγμα παραγωγής, ή εσωτερικό, πάντως η πρώτη RX Vega εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του CompuBench και δε μπορούμε παρά να το μοιραστούμε μαζί σας! Η GPU φαίνεται από τον πίνακα πως ενσωματώνει 4096 Stream Processors, και δύο stacks HBM2 μνήμης με συνολική χωρητικότητα 8GB. Βάζοντας υπάρχουσες high end GPUs στην εξίσωση βλέπουμε πως η Vega θα είναι θεωρητικά ταχύτερη όμως δεν υπάρχουν νύξεις πως θα φτάνει την GTX 1080 Ti σε gaming σενάρια χρήσης, όμως ενδέχεται να γίνει σε computational tasks.

 

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το bandwidth που ενδεχομένως θα έχει η κάρτα μιας και το interface θα έχει εύρος 2048-bit. Τα δύο stacks θα έχουν 4GB χωρητικότητα έκαστο και εύρος διαύλου 1024-bit. Τέλος, όπως αναφέρει και το VideoCardz σχετικά με το leak, δε γνωρίζουμε εάν πρόκειται για τον πλήρη "Vega" πυρήνα ή για κάποιον "κομμένο", όπως τον επίσης φημολογούμενο Vega 11. Μένει να μάθουμε μέχρι το τέλος του τριμήνου!

 

 

AMD-Radeon-RX-Vega-4096-Cores-8GB-1000x919.thumb.png.712a41eae5ab813ff3db9ad05576397e.png

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now