MetallicGR

Τρεις custom GTX 1080 Ti ετοιμάζει η EVGA!

Recommended Posts

Εκτός από το βελτιωμένο FTW3 μοντέλο η EVGA θα φέρει και άλλες υλοποιήσεις με πιο μαζεμένες διαστάσεις από τη πρώτη, αλλά εξίσου υψηλέ επιδόσεις για τους απαιτητικούς.

 

Η SC3 θα φέρει μια νέα έκδοση του iCX cooler της EVGA με σημαντικές προσθήκες στον τομέα της ψύξης καίριων υποσυστημάτων όπως αυτό των VRM και πλήθος από αισθητήρες αναφοράς θερμοκρασίας στο PCB για καλύτερη παρακολούθηση της κάρτας. Το Precision software της εταιρίας προσφέρει παρακολούθηση μέσω του σχετικού OSD πάνω από το D3D game. Η συγκεκριμένη κάρτα με τους δύο μόλις ανεμιστήρες και το dual slot σύστημα ψύξης ενδέχεται να πέσει πιο κοντά στη προτεινόμενη τιμή της NVIDIA, τα $699, σε αντίθεση με την FTW3 η οποία θα προορίζεται για όσους θέλουν την απόλυτη ψύκτρα στη GPU τους.

 

Για την ώρα οι κάρτες δεν υπάρχουν στο site της εταιρίας και αναμένονται να εμφανιστούν (όπως και οι Boost συχνότητες) μαζί με τις τιμές τους σύντομα.

 

 

617a1492ae8c.thumb.jpg.6bb2ff22e6432cf30277d1fa0527cb22.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

On 3/16/2017 at 10:51 AM, MetallicGR said:

Η SC3 θα φέρει μια νέα έκδοση του iCX cooler της EVGA με σημαντικές προσθήκες στον τομέα της ψύξης καίριων υποσυστημάτων όπως αυτό των VRM

 

 

ελπίζω να μην έχει χαλάσει την φήμη της η EVGA, και να συνεχίζει να βγάζει ποιοτικές κάρτες, αφήνοντας στο παρελθόν όποια μικροπροβληματα υπήρχαν. :T:

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now