MetallicGR

Smart home εξοπλισμό λανσάρει η ASUS

Recommended Posts

Η σειρά ονομάζεται απλά SmartHome και περιλαμβάνει ένα πλήρες σετ από προϊόντα για τη παρακολούθηση του σπιτιού - το οποίο ξεκινά να πωλείται αρχικά στην αγορά της Σιγκαπούρης.

 

Η Ταϊβανέζικη εταιρία είναι αρκετά δραστήρια στον χώρο του smart home έχοντας ήδη πλούσιο portfolio. Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε και επίσημα το SmartHome monitoring system, ένα σύστημα που αποτελείται από ειδικές συσκευές που ελέγχουν σχεδόν κάθε σπιθαμή του σπιτιού ενώ μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμο μόνο στην αγορά της Ταϊβάν.

 

Στο σύνολό του, το πακέτο διαθέτει WiFi, σύνδεση Bluetooth, έξυπνη κλειδαριά, αισθητήρας κίνησης, θερμοκρασίας και υγρασίας και μπορούν να τοποθετηθούν σε πολλές μεριές του σπιτιού. Οι συσκευές μπορούν έπειτα να ρυθμιστούν από το ASUS SmartHome Gateway, το κεντρικό σύστημα όπου συλλέγονται οι πληροφορίες και παρουσιάζονται στον κάτοικο. Η ASUS διαθέτει στην αγορά τόσο μεμονωμένα τις συσκευές, όσο και σε πακέτο, με προτεινόμενη τιμή $784. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η κυκλοφορία τους αναμένεται να ξεκινήσει από σήμερα ενώ η ανακοίνωση έγινε με κίνητρο το IT Show 2017 που τρέχει στη Σιγκαπούρη.

 

 

 

Asus-Smart-Home.jpg.d43ea5506c5699bbcb21b61dab573f28.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now