MetallicGR

AMD Radeon RX Vega: Με λευκό backplate η reference;

Recommended Posts

Screenshots από ένα βίντεο που λέγεται πως εμφανίστηκε στην επίσημη παρουσίαση της εταιρίας σχετικά με τη γενιά επεξεργαστών Ryzen 5 έρχονται στην επιφάνεια και δείχνουν τη νέα RX Vega GPU!

 

Οι πηγές του Chiphell που πάντα μας συναρπάζουν εδώ στον hardware κόσμο ξέρουν πως να κρατούν σε εγρήγορση το κοινό. Στη παρουσίαση των Ryzen 5, την ίδια ημέρα όπου βγήκε και το δελτίο τύπου της εταιρίας σχετικά με τη κυκλοφορία των νέων επεξεργαστών στις 11 Απριλίου, η AMD φαίνεται πως έδειξε και την επερχόμενη RX Vega κάρτα γραφικών της, η οποία αναμένεται μέχρι το τέλος του τριμήνου, αν και η λογική λέει πως θα εμφανιστεί μέσα στο καλοκαίρι.

 

Από τα screenshots που σύλλεξε η κοινότητα του chiphell βλέπουμε μια κάρτα με το λογότυπο Vega στο backplate, ενώ το χρώμα αυτού είναι λευκό, εκτός και αν ο φωτισμός αδικεί τόσο την φωτογραφία και έχουμε πρακτικά να κάνουμε με ένα ασημί backplate που καθρεφτίζει αρκετά. Σε ένα από τα screenshots διακρίνεται και η φράση "it's got a soul..." κάτι που ίσως να υποδηλώνει τις βλέψεις της κάρτας στον τομέα του AI, αν και για την ώρα πρόκειται για εικασία. Το υλικό από την άλλη ενδέχεται να αποτελεί μέρος ενός επερχόμενου teaser από την εταιρία.

 

 

 

logo-630x354.2903ebcf.jpg.46598f02ebdcaa855c8b8c39cfa8c46a.jpg

 

1-1080.1625682971.jpg.1d5af0c7f7419d6e3053f992a72adf27.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now