MetallicGR

Upgrade Cycle: Κάθε πότε αναβαθμίζετε GPU;

Upgrade Cycle: Κάθε πότε αναβαθμίζετε GPU;  

34 members have voted

  1. 1. Upgrade Cycle: Κάθε πότε αναβαθμίζετε GPU;

    • Με κάθε νέα γενιά!
      3
    • Όταν έχει features που θα αξιοποιήσω.
      3
    • Όταν η κάρτα "φαίνεται" πως έχει παλιώσει.
      22
    • Όταν κάνω πλήρη αναβάθμιση του PC.
      5
    • Όταν αναβαθμίσω τον επεξεργαστή - wait what?
      2


Recommended Posts

Η αναβάθμιση του PC είναι ένα κομμάτι που φαίνεται πως συζητάμε αρκετά στα forums. Γνώστες και μη πάντοτε έχουν αμφιβολίες και έτσι ψάχνονται αρκετά πριν οποιαδήποτε αγορά έχει να κάνει με το αγαπημένο τους χόμπι. Οι επιλογές που κάνει ο καθένας καθορίζουν μάλιστα το εάν το υποσύστημα που θα διαδεχτεί το υπάρχον δείχνουν εάν πρόκειται για μια αναβάθμιση που θα κρατήσει καιρό, ή θα αλλάξει αμέσως σε κάτι άλλο στο άμεσο μέλλον. Η πρώτη περίπτωση θεωρείται και επένδυση μιας και ο χρήστης αφήνει το hardware να παλιώσει και να το εκμεταλλευτεί (τις περισσότερες φορές) πλήρως. Άλλος μπορεί να αλλάζει αρκετά συχνά σε ότι καλύτερο κυκλοφορεί με ότι και αν συνεπάγεται αυτό όπως extra ώρες για την εγκατάσταση και το σετάρισμα.

 

 

Η GPU είναι αρκετά βασική για τον συγκεκριμένο σκοπό και οι "παιχνιδιάρηδες" της παρέας το γνωρίζουν αρκετά καλά. Οι τελευταίοι τίτλοι μπορούν να γίνουν αρκετά απαιτητικοί και έτσι η χρήση καλύτερου hardware είναι επιβεβλημένη εάν θέλουμε να κρατήσουμε τις λεπτομέρειες στο maximum! Γι' αυτό λοιπόν ρωτάμε εσάς, κάθε πότε αναβαθμίζετε αυτό το υπέροχο υποσύστημα που ονομάζεται GPU; Πείτε μας στα σχόλια!

 

 

 

61227.jpg.7bdbe872930aecc7de8f56a791c1cc12.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Φυσικά " Όταν η κάρτα "φαίνεται" πως έχει παλιώσει." και αφού δεν παίζω σχεδόν καθόλου Games δεν βλέπω να αλλάζω την gtx960 για αρκετό καιρό :) μιας και θα αργήσει να φανεί το πότε θα παλιώσει :D

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now