MetallicGR

Ο Elon Musk "συνδέει" τον άνθρωπο με τις μηχανές

Recommended Posts

Με την ίδρυση της νέας του εταιρίας, ο Elon Musk , ιδρυτής, ιδιοκτήτης της Tesla και μεγάλος fun του Overwatch ανακοίνωσε πως η νέα εταιρία Neuralink θα προσπαθήσει να συνδέσει τους εγκεφάλους μας με τις μηχανές.
 

Το ιδιαίτερα φιλόδοξο σχέδιο του Musk ετοιμάζεται να γίνει πραγματικότητα τονίζοντας μερικά ενδιαφέροντα facts που λαμβάνουν χώρα ήδη από σήμερα με τη συνεχώς αυξανόμενη ισχύ των υπολογιστών. Συγκεκριμένα, η χρήση ενός διαύλου που θα συνδέει τον άνθρωπο με την εκάστοτε μηχανή που θα βασίζεται σε ένα υπολογιστικό σύστημα θα μπορεί να επιφέρει αρκετά θετικές συνέπειες στον άνθρωπο.

 

Όπως είχε δηλώσει μέσα στον Φεβρουάριο, οι άνθρωποι επικοινωνούν με ρυθμό 10 bit ανά δευτερόλεπτο γράφοντας χαρακτήρες στις φορητές συσκευές τους. Οι υπολογιστές, όσο και τα σημερινά smartphones έχουν τη δυνατότητα να επεξεργαστούν με περίπου ένα τρις bit ανά δευτερόλεπτο, κάτι που σημαίνει πως ο ίδιος ο άνθρωπος μένει... πίσω από την εποχή του. Οι ενέργειες που θα κάνει η Neuralink θα εμφανιστούν κάποια στιγμή στο μέλλον όμως ο Musk φαίνεται πως έχει ενεργό ηγετικό ρόλο στην όλη διαδικασία.

 

 

2017-03-27-image-20.thumb.jpg.51df08131f09e1ed2143fec2f408ab25.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now