MetallicGR

Clarity: Ένα έξυπνο Android speaker με Alexa & Google Assistant

Recommended Posts

Εάν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε μεταξύ Amazon Echo και Google Home, θα βρείτε το Clarity μια αρκετά ενδιαφέρουσα συμβιβαστική λύση που περιλαμβάνει οθόνη αφής και υποστήριξη για το Alexa αλλά και το Google Assistant.

 

Το Clarity Speaker τρέχει τη δική του καμπάνια στο Indiegogo και στόχος του είναι να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους κατοίκους ενός σπιτιού. Το Clarity δεν είναι ένα απλό ηχείο αλλά διαθέτει οθόνη αφής 7 ιντσών και τρέχει λογισμικό που βασίζεται στο Android ενώ μέρος του κώδικα καταλαμβάνουν και οι δύο βασικοί ψηφιακοί βοηθοί, η Alexa και ο Google Assistant (της Google).

 

Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει και το Clarity κοστίζει περί τα $149 όμως η πλήρης τιμή του θα βρίσκεται πιο κοντά στα $199. Η οθόνη του δεν έχει τρομερή ανάλυση καθώς περιορίζεται στα τυπικά 1280 x 800 pixels των βασικών tablets της αγοράς όμως τα ηχεία των 5W που ενσωματώνει ενδέχεται να αλλάξουν λίγο τη κατάσταση προσφέροντας καθαρή ομιλία του βοηθού. Παράλληλα προσφέρει και δική του κάμερα ανάλυσης 2MP για βίντεοκλήσεις ενώ λειτουργεί όχι μόνο σε σταθερή θέση αλλά και χάρη στη μπαταρία των 1600 mAh για έως και 6 ώρες audio playback όπως υπόσχεται το Clarity. Βέβαια, το ποιος θα χρειαστεί και τους δύο ψηφιακούς βοηθούς του σύγχρονου smart home τοπίου είναι ένα τελείως διαφορετικό ζήτημα που χρήζει διερεύνησης.

 

 

 

clarity_03.jpg.4011f7d988eae08e20591d0925eae497.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now