MetallicGR

Η Apple θα ανανεώσει τελικά το lineup των Mac Pro

Recommended Posts

Έχοντας μπει στον 4ο χρόνο όπου το Mac Pro δείχνει να απουσιάζει από την αγορά, η Apple ενδέχεται να λανσάρει νέες εκδόσεις του συστήματος όμως μη τις περιμένετε σύντομα.

 

Μετά από άρθρα και εικασίες η Apple δήλωσε πως θα διαθέσει κάποια στιγμή στο μέλλον μια ανανεωμένη σειρά Mac Pro συστημάτων για επαγγελματίες και απαιτητικούς χρήστες. Κύριος λόγος για τη χλιαρή αποδοχή του συστήματος - γνωστού και ως trash can - ήταν τόσο η σχεδίασή του, όσο και η αρκετά υψηλή τιμή του που ξεπερνούσε κατά πολύ το κόστος των υποσυστημάτων + όποιο κέρδος επιθυμούσε η Apple.

 

Ένας χρήστης που έψαχνε ένα Mac Pro με Xeon επεξεργαστή 8 πυρήνων έπρεπε να διαθέσει τουλάχιστον $3999 για να τον αποκτήσει, κάτι που ακόμα και σήμερα φαντάζει δύσπεπτο ποσό. Εκπρόσωπος της Apple επιβεβαίωσε πως η εταιρία εργάζεται στο ανανεωμένο Mac Pro με τη νέα σχεδίαση να προβλέπει ακόμα καλύτερη θερμική συμπεριφορά από τον προκάτοχό του.

 

 

0f71fcec395c.thumb.jpg.33ae0af115c631492c7617e08fe95028.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Proffesionals και mac δεν πάνε πια μαζί. Είναι μία εταιρία που απευθύνεται σε casual users, όσο και να προσπαθεί να μην το αποδεχθεί. Το μόνο που τους δίνω είναι η ποιότητα κατασκευής αλλά και πάλι δεν ξέρω αν αποτελεί παράγοντα που θα οδηγήσει κάποιον στην αγορά ενός υπολογιστή τους.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει και το λειτουργικό όπως και τα προγράμματα που παίζουν ρόλο στην επιλογή υπολογιστή για τους pro φίλε.. δεν είναι δηλαδή μόνο specs ή ποιότητα κατασκευής εδώ. αν ο άλλος έχει μάθει να δουλεύει σε αυτά δεν θα πει ε θα πάρω amd vga θα βάλω drivers και θα παίξω είναι λίγο πιο περίπλοκα τα πράγματα :hehe: 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now