MetallicGR

Η BioWare θα διορθώσει το Mass Effect Andromeda

Recommended Posts

Ίσως το πιο αναμενόμενο παιχνίδι του 2017 είναι γεμάτο glitches και γι' αυτό δε μπορείτε να κάνετε κάτι, παρά να περιμένετε τις διορθώσεις που υποσχέθηκε η BioWare.

 

Με μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο βρίσκουμε πλήθος από βίντεο που αναπαριστούν με κωμικό τρόπο τρόπο τις διάφορες ατέλειες του νέου Mass Effect Andromeda. Παρά την αστεία πλευρά, ορισμένα cutscenes αλλά και ολόκληρα sessions μπορούν να καταστραφούν, όταν το όχημα του πρωταγωνιστεί χάνεται μπροστά στα μάτια μας ή όταν το cutscene διακόπτεται αφού ο χαρακτήρας στον οποίο πρέπει να μιλήσουμε "χάνεται" μέσα στον καναπέ!

 

Αυτά κι άλλα πολλά έρχεται να διορθώσει η BioWare με μια σειρά από patch που θα έρθουν σύντομα στο φως για τον triple A τίτλο της. Διορθώσεις θα δούμε τόσο στα παραπάνω, όσο και στα animations των χαρακτήρων ενώ το time frame που έδωσε το στούντιο ανάπτυξης είναι έναν με δύο μήνες.  

 

 

 

6ef0c1b49d4f.thumb.jpg.3e640a06bef8f046c01fbfb4b972b156.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Που να τα δεις με τέτοιο monitor, τα διορθώνει όλα μόνο του :shades:.... που να είχες και κανένα 1080p της πλάκας θα αναρωτιόσουν "μα γιατί βγάζουνε patch?"  :hehe:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now