MetallicGR

Μπορείτε επιτέλους να αγοράσετε το Acer Predator 21 X!

Recommended Posts

Η Acer ξεκινά τις πωλήσεις του ογκώδους (φορητού) συστήματός της το οποίο θα γίνει ο παράδεισος όσων θέλουν ένα παραπάνω από ικανό PC για τις gaming εξορμήσεις τους!

 

Το laptop ανακοινώθηκε στη περασμένη CES 2017 και εξέπληξε όσους το επισκέφθηκαν στο περίπτερο της Acer ενώ στο άκουσμα της τιμής η έκπληξη έγινε αρκετά πιο έντονη! Το υπερπλήρες φορητό σύστημα με τις δύο κάρτες γραφικών της NVIDIA σε διάταξη SLI, τον ισχυρό επεξεργαστή Kaby Lake της Intel καθώς και το πλήθος από τα πολυάριθμα χαρακτηριστικά του κοστίζουν περί τα $8,999 USD, τιμή που περιλαμβάνει και το σετάρισμά του από μηχανικό της Acer.

 

Η curved οθόνη του των 2560 x 1080 pixels δείχνει όμορφη, όμως θα ήταν προτιμότερο να υπήρχε κάποια 1440p ή μια UHD για να καλύψει καλύτερα τις απαιτήσεις των χρηστών. Η διαθεσιμότητά του στην αγορά έχει ήδη ξεκινήσει και η Acer αναφέρει πως έχει δεχτεί αρκετές παραγγελίες μάλιστα.

 

 

58e795fe0d716_AcerbeginsrolloutofitsPredator21Xgaminglaptops.jpg.3958b5943fccc7630b304913187df4ed.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Μιλάς για το μισθό ενός χρόνου εδώ φίλε, βασικά πάνω από χρόνο.... επικές βλακείες από μιά εταιρεία που ήταν πάντα η "φτηνή" λύση...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now