MetallicGR

Και αυτό είναι το νέο Xbox project Scorpio

Recommended Posts

Η κονσόλα που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της Microsoft αποκαλύφθηκε και όλοι αναφέρονται στα περίπου 6 TFLOPs ισχύος που έχει στη διάθεσή της για gaming εφαρμογές.

 

Μέσω του Eurogamer (& Digital Foundry), η νέα κονσόλα της Microsoft έρχεται (μερικώς) στο φως αφού μπορεί να μην είδαμε την εξωτερική εμφάνιση, ξέρουμε όμως πολλά για το hardware στο εσωτερικό του. Το Xbox One Scorpio συνεχίζει να βασίζεται στους ίδιους οκτώ πυρήνες του Jaguar SoC στο εσωτερικό που είναι πλέον χρονισμένοι στα 2,3 GHz και συνοδεύονται από 40 Compute Units με διαφορετική σχεδίαση απ' ότι η αντίστοιχη desktop υλοποίηση Polaris αρχιτεκτονικής χρονισμένη στα 1172 MHz.

 

Οι πληροφορίες από το αναλυτικό βίντεο του Digital Foundry δείχνουν πως η κονσόλα χρησιμοποιεί μια hardware εκδοχή του DirectX 12 και το συγκεκριμένο υποσύστημα αναλαμβάνει να ρυθμίσει τα calls από και προς τα δύο βασικά υποσυστήματα, τον επεξεργαστή και τη GPU, προσφέροντας έτσι καλύτερες επιδόσεις, κατά την Microsoft. Την ίδια στιγμή, η ψύξη της κονσόλας δείχνει αρκετά βελτιωμένη και η MS θα αξιοποιήσει τη τεχνολογία vapor chamber για να διασφαλίσει τις χαμηλές θερμοκρασίες.

 

Η αυξημένη ιπποδύναμη, που στα χαρτιά είναι μεγαλύτερη και από το PS4 Pro θα δώσει τη δυνατότητα στους developers να δημιουργήσουν ακόμα πιο αληθοφανή παιχνίδια.

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now