MetallicGR

Η Apple ψάχνει GPU Engineers!

Recommended Posts

Η είδηση πως η Apple θα σχεδιάσει τη δική της GPU σύντομα ακόμα βρίσκεται στην επικαιρότητα σε διάφορα μέσα του χώρου, όμως η μετάβαση ίσως γίνει νωρίτερα απ' ότι περιμέναμε.

 

Η εταιρία με έδρα το Κουπερτίνο της Καλιφόρνια θα μεταβεί σύντομα στις δικές της GPUs στο εσωτερικό των iPhone, προχωρώντας έτσι με σταθερούς ρυθμούς σε πιο custom hardware το οποίο μπορεί να ελέγξει αρκετά πιο εύκολα ενώ μπορεί να βελτιστοποιήσει το λογισμικό της εξίσου εύκολα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από την ανακοίνωση πως η Apple προχωρά στην ανάπτυξη των δικών της GPU για τις φορητές της συσκευές, διάφορες αγγελίες ήρθαν στο φως και όπως φαίνεται ζητά μηχανικούς για να τη βοηθήσουν στην επίτευξη του εν λόγω σκοπού.

 

Αξίζει βέβαια να τονίσουμε πως στο διάστημα των 2 περασμένων ετών, η εταιρία έχει προσλάβει τουλάχιστον 25 πρώην εργαζόμενους της Imagination Technologies οπότε το βασικό know how υφίσταται, αρκεί βέβαια τα εν λόγω πρόσωπα κλειδιά της IT να μη... χρησιμοποιήσουν IP της πρώην εταιρίας τους, οδηγώντας την Apple σε νέες νομικές περιπέτειες.

 

 

 

075b0418-20b4-4569-bd86-8b5e8d056b4a.jpg.dce9dd42c1560c8567fd4c62684e07b8.jpg

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now