MetallicGR

Η Qualcomm καταγγέλλει την Apple για τα modems του iPhone 7

Recommended Posts

Ο λόγος που γίνεται αυτό βέβαια είναι αρκετά ενδιαφέρον και πίσω από την μήνυση που έκανε η πρώτη κρύβεται η Intel, που κατασκεύαζε μέρος των modem για το iPhone 7.

 

Όπως φαίνεται η Apple έκανε τα modems της Qualcomm να φαίνονται "ίδια" από πλευράς επιδόσεων με αυτά της Intel. Η Qualcomm στο πολυσέλιδο PDF αναφέρει μερικά σημεία όπου η Apple δείχνει ξεκάθαρα πως λειτουργεί υπέρ της Intel στο συγκεκριμένο κομμάτι, αφήνοντας μερικά high performance features κλειστά ούτως ώστε τα LTE modems της Intel να εμφανίζονται όμοια σε επιδόσεις. Αν και οι δύο εταιρίες βρίσκονται εδώ και καιρό στα μαχαίρια η Qualcomm συμπληρώνει πως η Apple έχει σπάσει διάφορες συμφωνίες αδειοδότησης των τεχνολογιών της στις συσκευές της δεύτερης.

 

Το modem της Intel στο iPhone 7 και το iPhone 7 Plus ήταν το XMM7360 ενώ η Qualcomm διέθετε τα Snapdragon X12 και όπως είδαμε στο παρελθόν, το modem της Qualcomm είχε τη δυνατότητα να ξεπεράσει σε ταχύτητες αυτό της Intel. Τέλος η Qualcomm ζητά από την Apple αποζημίωση της τάξης του 1 δις δολαρίων.

 

 

 

460993663.0.jpg.a56c59a6ffcd0c9b16cc6fc5bc13858d.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Μ@λ@κίες!!!! Ασχολήσου qualcomm με το τραγικό single score σου που είναι σχεδόν το μισό από τον περσινό fusion και παράτα μας με τα modem!! Άντε μην τα πάρω τώρα με το +5% από τον 821...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now