MetallicGR

Δοκιμάστε το νέο Unigine Superposition benchmark!

Recommended Posts

Η Unigine, δημιουργός του γνωστού Heaven και Valley benchmark δημοσίευσε μόλις εχθές το νέο της μετροπρόγραμμα για high end PCs και όχι μόνο, το Superposition.

 

Το συγκεκριμένο προορίζεται για συστήματα που υποστηρίζουν το νέο πρότυπο απεικόνισης DirectX 12 ενώ όπως δηλώνουν και οι δημιουργοί του, έχει τη δυνατότητα να scalάρει σε ανάλυση μέχρι και στα 8K για ένα μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα. Το συνολικό μέγεθός του είναι 1GB ενώ αξίζει να σημειωθεί πως βασίζεται στην μηχανή γραφικών UNIGINE 2. Η Unigine λανσάρει παράλληλα και leaderboards, μια πλατφόρμα συλλογής των αποτελεσμάτων για μελλοντική σύγκριση με την κοινότητα, ένα καλό χαρακτηριστικό ενώ περιλαμβάνει εκτός από το κλασικό benchmark που παρουσιάζει FPS, και ένα VR mode στο οποίο μπορούμε να δούμε κατά πόσο ικανό είναι το σύστημά μας σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας.

 

Σημειώνεται ότι το benchmark τρέχει και σε Linux λειτουργικό σύστημα, εκτός από τα Windows οπότε ίσως δούμε και συγκρίσεις μεταξύ των δύο. Το θέμα του benchmark είναι ένα εργαστήριο σε μια εγκαταλελειμμένη τάξη όπου ένας μοναχικός καθηγητής πραγματοποιεί τα άκρως επικίνδυνα πειράματά του.

 

 

 

1cd024df049e.jpg.a27ca7afc6d1535dd7391c8fabaad60c.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now