MetallicGR

Κάποιος έτρεξε GameCube games στο Galaxy S8!

Recommended Posts

Μπορεί οι επιδόσεις των πρόσφατων smartphones να είναι αξιοσημείωτες και σίγουρα δε μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε, εκτός και αν είστε ο YouTuber GuruAidTechSupport που κατάφερε να τρέξει games από το Nintendo GameCube.

 

Στο βίντεο το Galaxy S8 φαίνεται να τρέχει τον Dolphin Emulator ο οποίος έχει φτάσει σε αρκετά υψηλό επίπεδο ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια και μπορεί πλέον να τρέξει σχεδόν κάθε τίτλο για τη συγκεκριμένη και όχι μόνο κονσόλα. Το GameCube της Nintendo ήταν μια ξεχωριστή κονσόλα με κυβικό σχήμα που κυκλοφόρησε στις αρχές των 00', όταν τα PS2 και Xbox μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον των gamers.

 

Ο χρήστης δοκίμασε επιτυχώς μερικά παιχνίδια στο smartphone και αυτά έτρεξαν με αρκετά καλές επιδόσεις στο κατά τα άλλα αρκετά ικανό τηλέφωνο της Samsung. Τα games Super Smash Bros Mele, Super Mario Sunshine και τέλος το The Legend of Zelda: Wind Waker ήταν αυτά που επέλεξε για να τα δείξει στο σχετικό βίντεο του που μπορείτε να δείτε εδώ. Φιλική συμβουλή, μη το δοκιμάσετε στο κατάστημα της γειτονιάς σας!
 

 

 

gamecube-galaxy-s8.jpg.487e57390d4716ea40df0bb2d3ce1d3c.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now